Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aranet4 PRO langaton anturi näytöllä sisätilan ilmanlaadun valvontaan.

BloggausAranet4 on langaton anturi, joka on suunniteltu sisätilan ilmanlaadun valvontaan – se on pieni, helppo käyttää ja ilmoittaa käyttäjälle, kun valvotut tasot huoneilmassa ovat muuttuneet epäterveellisiksi. Voit viedä tämän laitteen minne ikinä menetkin ja olet aina tietoinen ympärilläsi olevasta ilmanlaadusta. Laitteessa on myös virtaa säästävä e-mustenäyttö, joka varmistaa erittäin pitkän paristojen kestoajan.

Aranet4 PRO on suunniteltu keskitettyyn kiinteistöjen ja toimitilojen sisätilan ilmanlaadun valvontaan. Jopa 100 Aranet4 PRO -laitetta voidaan sijoittaa useaan huoneeseen kiinteistössä ja yhdistää langattomasti yhteen Aranet PRO -tukiasemaan, mikä varmistaa ilmanlaadun seurannan esimerkiksi kouluissa, hotelleissa ja konttoritiloissa. Haluttaessa tukiasema tai tukiasemat voidaan yhdistää Aranet-pilvipalveluun keskitettyä valvontaa varten.

Aranet4 PRO käyttäjä(t) voi ottaa käyttöön myös Android tai iOS älypuhelinsovelluksen, jolloin Bluetooth-yhteyden kautta voi seurata paikallisesti esimerkiksi oman työhuoneen mittaustuloksia älypuhelimen näytöllä ilman tukiaseman SensorHUB-ohjelmistoa tai Aranet-pilvipalvelua.

Lue lisää verkkosivuillamme: https://timeless.fi/aranet/ilmanlaadun-mittaus/

Voit myös tilata tämän tuotteen verkkokaupastamme: https://kauppa.timeless.fi/products/Aranet4-PRO-ilmanlaadun-langaton-mittausanturi-p404213589

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

IoT

Omat tagit

Aranet4 ilmanlaadun mittausanturi

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia