Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Apukuskille sovellus helpottamaan tilaamista ja vähentämään työmäärää

ReferenssiAmabit on äskettäin saattanut päätökseen menestyksekkään ohjelmistokehitysprojektin Apukuski-nimiselle logistiikkayritykselle. Asiantuntijatiimimme kehitti huippuluokan Web, iOS- ja Android-mobiilisovelluksia, jotka tarjoavat Apukuskin asiakkaille helpon ja nopean tavan tilata kuljetuspalvelun, sekä saamaan reaaliaikaiset päivitykset toimitusten tilasta ja tavaroiden sijainnista. Sovellukset ovat parantaneet merkittävästi asiakastyytyväisyyttä, vähentäneet tukikyselyitä ja tehostaneet viestintää Apukuskin, heidän asiakkaidensa ja loppukäyttäjien välillä. Järjestelmään on rakennettu: Tuoteluettelo, hintalaskuri, maksujärjestelmä, varauskalenteri, asiakasrekisteri ja karttapalvelu.

 

Mobiilisovellusten kehityksen ja reaaliaikaisen tiedon integroinnin asiantuntemuksemme ansiosta pystyimme rakentamaan ratkaisun, joka sopii täydellisesti Apukuskin tarpeisiin. Sovellukset hyödyntävät Apukuskin seurantajärjestelmiä tarjotakseen jatkuvia päivityksiä toimitusten sijainnista, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden seurata toimituksia reaaliajassa. Asiakkaat voivat nähdä tarkalleen, missä heidän tavaransa ovat, olivatpa ne sitten kuljetuksessa tai toimituksessa, interaktiivisen karttaliittymän kautta. Tämä läpinäkyvyyden taso parantaa asiakaskokemusta kokonaisuudessaan, rakentaen luottamusta ja uskollisuutta asiakkaan ja Apukuskin välille.

 

Yksi esimerkki siitä, kuinka reaaliaikainen sijaintiseurantaominaisuus on parantanut asiakastyytyväisyyttä, on tarina asiakkaasta, joka tarvitsi kiireellisen paketin vastaanottamista. Sovelluksen reaaliaikaisen seurannan ansiosta asiakas pystyi seuraamaan toimituksen etenemistä ja suunnittelemaan päivänsä sen mukaisesti. Tämä ominaisuus ei ainoastaan säästänyt asiakkaan aikaa, vaan myös vähensi tukikyselyiden tarvetta, koska he pystyivät saamaan kaiken tarvitsemansa tiedon suoraan sovelluksen kautta.

 

Kuluttajien ja yritysasiakkaiden integroiminen samalle alustalle on ollut merkittävä etu Apukuskille. Tämä saumaton vuorovaikutus on tehostanut viestintää, parantanut yhteistyötä ja johtanut parempiin liiketoimintatuloksiin. Esimerkiksi yritysasiakkaat voivat nyt helposti koordinoida Apukuskin tiimin kanssa noutojen ja toimitusten aikataulutusta, kun taas loppukäyttäjät voivat seurata tavaroitaan ja saada ilmoituksia toimitustilan muutoksista. Tämä yhtenäinen alusta on poistanut tarpeen useille viestintäkanaville, vähentäen väärinkäsitysten mahdollisuutta ja lisäten kokonaistehokkuutta.

 

Amabitin päätös käyttää Flutter-kehystä monialustaisessa kehityksessä osoittautui viisaaksi valinnaksi. Flutter tarjoaa useita keskeisiä etuja, kuten koodin uudelleenkäytettävyyden, nopeammat kehityssyklit ja johdonmukaisen käyttäjäkokemuksen alustojen välillä. Käyttämällä yhtä koodipohjaa sekä Web-, iOS- että Android-sovelluksille tiimimme pystyi säästämään aikaa ja resursseja, mikä mahdollisti projektin toimittamisen aikataulussa ja budjetin puitteissa. Tuloksena olevat sovellukset tarjoavat saumattoman käyttäjäkokemuksen riippumatta alustasta, varmistaen, että kaikki Apukuskin asiakkaat voivat nauttia samasta korkealaatuisesta palvelusta.

 

Taustajärjestelmän puolella Serverless-arkkitehtuuuri oli toinen merkittävä teknologiavalinta. Tämän lähestymistavan etuihin kuuluvat skaalautuvuus, kustannustehokkuus ja vähentynyt infrastruktuurin hallinta. Apukuskin liiketoiminnan kasvaessa palvelimetonta arkkitehtuuria käyttävät sovellukset skaalautuvat automaattisesti, mukautuen lisääntyneeseen käyttäjäliikenteeseen ilman manuaalista puuttumista. Tämä skaalautuvuus varmistaa, että sovellukset jatkavat optimaalista suorituskykyä, vaikka Apukuski laajentaisi toimintaansa. Lisäksi palvelimeton lähestymistapa vähentää infrastruktuurin hallintaa, mikä antaa Apukuskille mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa sen sijaan, että huolehtisivat palvelimista ja muista laitteista.

 

Amabitin menestyksekäs ohjelmistokehitysprojekti Apukuskille osoittaa asiantuntemuksemme iOS- ja Android-alustojen mobiilisovellusten kehittämisessä sekä kykymme integroida reaaliaikainen sijaintitieto asiakassovelluksiin. Kehitetyt sovellukset ovat parantaneet huomattavasti Apukuskin asiakkaiden kokonaiskokemusta, ja samalla parantaneet yrityksen operatiivista tehokkuutta. Kehitysprojekti on tukenut sitoutumistamme innovatiivisten, kustannustehokkaiden ratkaisujen toimittamiseen, jotka edistävät asiakkaidemme kasvua ja menestystä.

Suosittelija:

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Amabitin kanssa. He ovat auttaneet meitä kehittämään täysin uuden sovelluksen, joka on automatisoinut meidän backoffice toimintoja ja auttanut vähentämään tilaustenkäsittelyyn sidottuja resursseja. Nyt tilaukset ja maksut suoritetaan yhdessä järjestelmässä, joka antaa asiakkaiden itse valita palvelulle sopivan ajankohdan, vapaana olevista ajoista. Järjestelmä osaa laskea palveluille tarkan ajan ja antaa palvelulle tarkan hinnan. Jatkokehitystä jatketaan Amabitin kanssa, joka on suoriutunut tästä projektista erittäin mallikkaasti.

Arttu Hilli

Pinterest
Referenssin infoboxi
Amabit logo

Tiedot

Tilaaja: Apukuski Logistics
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Karim Hafez (karim@amabit.fi)

Lisätietoja

Yritysprofiili Amabit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Logistiikka
Myynti
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Amazon Web Services
Google
Open source
Android
iOS
Flutter

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

ketterä ohjelmistokehitys
stripe
google maps
asiakashallinta
kalenteri
varauskalenteri
aws serverless
playstore
app store
kirjautuminen
asiakasviestintä
Maksu
Skaalautuva

Siirry yrityksen profiiliin Amabit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Amabit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Amabit - Muita referenssejä

Amabit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia