Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Apukuski: Mullistaa logistiikan tarkkuudella ja mukavuudella

ReferenssiNopeatempoisessa logistiikan maailmassa Apukuski tekee aaltoja innovatiivisilla, käyttäjäystävällisellä tilaus- ja hallintajärjestelmällään. Amabit on ollut kumppani luomassa tilaussovellusta ja hallintasovellusta Apukuskin henkilökunnalle. Nämä järjestelmät eivät ole vain työkaluja, vaan palveluita, jotka muuttavat nouto- ja toimituskokemusta Apukuskin asiakkaille ympäri Suomen. Amabit kehitti tilaustenhallintajärjestelmän Apukuskille, joka toimii heidän ERP-järjestelmänä.

 

Asiakkaat ovat Apukuskin toiminnan ytimessä, ja Apukuskin henkilökunta etsii kaikkia mahdollisia tapoja auttaakseen asiakkaitaan elämään huoletonta elämää. Amabitin kehittämä järjestelmä pyrki tekemään asiakaskokemuksesta mahdollisimman yksinkertaisen, mahdollistamalla Apukuskin henkilökunnan jakaa mahdollisimman paljon tietoa asiakkaalleen reaaliajassa. Uusi ohjelmisto kerää tietoja eri lähteistä ja näyttää sen henkilökunnalle ja loppuasiakkaille. Tämä tieto auttaa henkilökuntaa valmistautumaan tehtäviinsä ja antaa asiakkaille tietoa toimitusten tilasta.

 

Apukuskin sitoutuminen jatkuvaan parantamiseen on ilmeistä heidän datavetoisessa lähestymistavassaan. He keräävät ja analysoivat tietoja pakkaus- ja purkuaikojen hienosäätämiseksi, varmistaen tarkkuuden ja tehokkuuden. Tämä datavetoinen ajattelutapa on johtanut merkittäviin parannuksiin heidän toiminnassaan, tehden heistä luotetun kumppanin yrityksille ja yksityishenkilöille.

 

Yksi Apukuskin erottuvista ominaisuuksista on heidän ainutlaatuinen sitoutumisensa tarkkuuteen nouto- ja toimitusaikojen suhteen. Tämä tarkkuus erottaa heidät kilpailijoista logistiikka-alalla ja asettaa heidät luotettavaksi ja täsmälliseksi palveluntarjoajaksi. Luotu tilaus- ja toimitushallintasovellus on tämän palvelulupauksen selkäranka, sillä jokaiselle tilaukselle lasketaan tarkat lähtöajat ja asiakkaat saavat ilmoituksia, kun henkilökunta päivittää heidän toimituksen tilan reaaliajassa. Amabitin rakentama automaatio vähentää yhden tilauksen käsittelyyn tarvittavia resursseja ja aikaa. Tämä kaikki on tehnyt asiakaspalvelusta paljon helpompaa.

 

Apukuskin järjestelmän mukavuus ulottuu pelkän varauksen ja seurannan ulkopuolelle. Koko prosessi, mukaan lukien maksaminen, hoidetaan tilaussovelluksen sisällä, tarjoten saumattoman ja vaivattoman kokemuksen asiakkaille. Tilaussovelluksesta saatu tieto on läsnä tilaustenhallintasovelluksessa ja ne toimivat saumattomasti yhdessä. Tämä mukavuuden taso on todiste Apukuskin omistautumisesta asiakastyytyväisyydelle ja heidän sitoutumisestaan tekemään logistiikapalveluista mahdollisimman yksinkertaista ja stressitöntä.

 

Mutta Apukuski ei pysähdy tähän. He innovoivat jatkuvasti ja lisäävät ainutlaatuisia ominaisuuksia tilaustenhallintajärjestelmäänsä, joita he kehittävät Amabitin kanssa. Reaaliaikaisesta seurannasta ja mukautettavista toimitusilmoituksista napin painalluksella saatavaan omistautuneeseen asiakastukeen, Apukuski määrittelee uudelleen, mitä tarkoittaa olla logistiikkayritys digitaalisella aikakaudella. Lopuksi, Apukuski ei ole vain logistiikkayritys; he ovat asiakaskeskeinen, datavetoinen ja innovatiivinen palveluntarjoaja, joka mullistaa nouto- ja toimituskokemuksen. Heidän käyttäjäystävällisen tilaustenhallintajärjestelmänsä avulla.

Suosittelija:

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Amabitin kanssa. He ovat auttaneet meitä kehittämään aikaisemmin jo uuden tilausjärjestelmän, johon tämä uusi hallintajärjestelmä on yhdistetty. Järjestelmä on antanut meille riippumattomuuden muista toimijoista ja pystymme keskittymään asiakkaiden palvelemiseen paremmin, kun hallitsemme tilaustenkäsittelyn. Kehitystyö on ollut nopeaa ja Amabit on toteuttanut kaikki toivovamme ominaisuudet ja muutokset. Arttu Hilli

Arttu Hilli

Pinterest
Referenssin infoboxi
Amabit logo

Tiedot

Tilaaja: Apukuski Logistics
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Karim Hafez

Lisätietoja

Yritysprofiili Amabit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Logistiikka
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Amazon Web Services
Google
Android
iOS
Flutter
Node.js
Javascript
Python
Mac OS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Flutter
GPS
varauskalenteri
tilausten hallinta
kuljetusreitin seuranta
kuljetuslogistiikka
asikashallinta

Siirry yrityksen profiiliin Amabit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Amabit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Amabit - Muita referenssejä

Amabit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia