Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Apukuski.com palvelun uudelleen rakentaminen ja siirto AWS ympäristöön

ReferenssiApukuski.com on moderni ja helposti toimiva kuljetusapupalvelu. Apukuski tarjoaa kuljetusapua niin muutoissa, yksittäisten tavaroiden kuljetuksissa sekä muissa palvelulogistiikantehtävissä.

Apukuskin vanha sivusto, jonka kautta asiakkaat pystyivät tilaamaan palveluita, oli jatkokehityksen kohteena, mutta Apukuski ei enää saanut kehittäjään yhteyttä ja heillä ei ollut tietoa/pääsyä kehitettyyn ohjelmistoon. Apukuski tarvitsi nopeasti kumppanin, joka pystyi rakentamaan sivuston ja palvelun nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti uudestaan pystyyn. Tämän johdosta Apukuski valitsi kumppanikseen Amabitin. Verkkopalvelu haluttiin tuoda turvalliseen ympäristöön ja tämän johdosta Amabit rakensi palvelun nopeasti pystyyn samanlaisena, kuin se aikaisemmin oli AWS ympäristöön, jossa se on tallessa ja jonne on aina pääsy, jotta asiakkaan ”koodi” on saatavissa tulevaisuudessa. Samalla sivustolta/palvelusta poistettiin turvallisuus riskejä ja palvelua kehitettiin toimivammaksi, jossa palvelun asiakkaiden ja apukuskien käyttäjäkokemusta parannettiin.

Projekti toteutettiin viikossa ja asiakkaan palvelu saatiin uuteen ympäristöön muutaman päivän aikana. Apukuski oli niin vakuuttunut Amabitin toimintaan, että on sen jälkeen valinnut Amabitin pysyväksi kumppanikseen, joka hoitaa verkkopalvelun ylläpidon ja kehityksen. Seuraavaksi keskitymme yhdessä koko palvelun modernisointiin ja liiketoiminnankehittämiseen; modulaarisen ja cross-platform alustan

luomisella.

Projekti saatiin hoidettu hyvässä hengessä ja yritysten välille on syntynyt hyvä ystävyys ja ilmapiiri, jossa toisiin luotetaan.

Suosittelija:

Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön Amabitin kanssa. Meidän koko liiketoimintamalli nojasi vasta valmistuneeseen, pitkän kehitystyön vaatineeseen sovellukseen. Vuoden työ meinasi valua hukkaan, kun kehittäjämme teki oharit projektin viime hetkellä. Vaikeassa tilanteessa muistui mieleen asiantunteva ja selkeä yhteistyö Amabitin tiimiläisten kanssa, joten käännyin heidän puoleensa. Heti ensimmäisen yhteydenoton jälkeen alkoi tapahtumaan. Tilanne kartoitettiin huolellisesti, vaikka moni asia sovelluksessa epäselvää ja sovelluksen koodi ja arkkitehtuuri oli vähintäänkin eriskummallinen. Kartoituksen yhteydessä Amabit löysi useita todella vaarallisia tietoturvariskejä, jotka saatiin korjattua kädenkäänteessä. Toteutus oli jouhevaa ja asiakas pidettiin ajantasalla työn eri vaiheissa. Voin lämpimästi suositella Amabittiä myös haastavampiin kokonaisuuksiin. Heillä ei ainakaan työkalut tule loppumaan kesken, ja tavoite pysyy hyvän organisoinnin johdosta kirkkaana.

Arttu Hilli

Pinterest
Referenssin infoboxi
Amabit logo

Tiedot

Tilaaja: Apukuski Logistics
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Karim Hafez

Lisätietoja

Yritysprofiili Amabit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Logistiikka
Myynti

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Amazon Web Services
Django
Node.js
React
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
jatkokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Amabit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Amabit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Amabit - Muita referenssejä

Amabit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia