Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Anton & Anton tavoittaa urbaania arkea elävän kaupunkilaisen growth hackingin avulla

ReferenssiAnton & Anton on kiireisen kaupunkilaisen valinta. Ruokakassi-palvelu, ruokakaupat ja kioskit palvelevat betoniviidakon vauhdissa seikkailevaa kävijää.

– Me haluamme olla se taho, johon voi luottaa, kun haluaa syödä hyvin ja laadukkaasti sekä pitää hyvän omantunnon omista valinnoista, kertoo Anton & Antonin liiketoiminnan kehityksestä ja verkkokaupasta vastaava Hanna Jokinen.


Ketterä ja sopiva kumppani


Anton & Anton kaipasi rinnalleen aktiivista yhteistyökumppania, joka tarjoaa jatkuvan mahdollisuuden kehittää myyntiä verkossa. Tavoitteena ei ole ollut tehdä perinteistä markkinointiviestintää. Tahto oli tehdä growth hackingin keinoin ennakkoluulottomia testejä ja oppia uutta toimintaa lyhyiden sprinttien avulla.

Tavoitteena oli saada Ruokakassi-palvelulle lisää jatkuvia tilaajia ja kehittää toimintaa digikanavissa uuteen suuntaan. He etsivät partneria growth hackingiin ja yhteistyö Woolmanin kanssa alkoi keväällä 2018.

– Ruokakassin puolella on saatu hyvin kasvua viime vuoden puolella ja tälle vuodelle on myös kovat tavoitteet. Woolmanilla on tärkeä rooli siinä, että päästään tämän vuoden tavoitteiseen, Jokinen summaa.

Ideoidaan, testataan, analysoidaan


Uudet ideat pääsevät nopeasti testiin Anton & Antonin ja Woolmanin yhdistäessä voimansa. Yhteistyössä testaamisen kulttuuri on vahvaa: kokeillaan, testataan ja analysoidaan tuloksia.

– Avainasemassa on growth hacker Mikko Rekola ja hänen innostuneisuutensa hypätä uusiin juttuihin ja tarttua mahdollisuuksiin Facebookin puolella.

– Olemme pystyneet hyvin segmentoimaan meidän asiakasryhmiä uudella tavalla. Olemme oppineet paljon ja olemme pystyneet kohdentamaan mainoksiamme paremmin.

Kun Jokinen katsoo kulunutta vuotta taaksepäin, on vuoden aikana tuotettu paljon uutta materiaalia: brändinmukaisia kuvia ja videoita, jotka ovat saavuttaneet kohderyhmänsä Facebookissa ja Instagramissa.

Anton & Anton on käyttänyt Woolmanin growth hacking -palvelua vuoden päivät. Päällimmäisinä sanoina yhteistyöstä nousevat ketteryys ja testaaminen.

– Olemme olleet hyvin tyytyväisiä, olemme pyrkineet pitämään toivomamme ketterän mallin yhteistyökumppaniemme kanssa ja Woolman on pystynyt tarjoamaan meille juuri sen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Woolman Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Anton & Anton
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Rekola

Lisätietoja

Yritysprofiili Woolman kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

IT
Media

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

growth hacking
verkkokaupan ratkaisut
asiakascaset

Siirry yrityksen profiiliin Woolman kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Woolman - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Woolman - Muita referenssejä

Woolman - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia