Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ammattitaitoinen RTE mukana Metsäkeskuksen kehitysjunassa

ReferenssiMetsäkeskus aloitti vuonna 2019 laajan uudistuksen: tavoitteena oli päivittää kaikki tietojärjestelmät. Taskmillin asiantuntija on tukenut Metsäkeskusta matkan varrella, RTE:n roolissa.

Suomen metsäkeskus käyttää sovelluskehityksessään SAFe®-viitekehykseen pohjautuvaa toimintamallia. Organisaation tavoite on uudistaa kaikki sen keskeiset tietojärjestelmät vuosien 2019-2024 välillä. Taskmill on tukenut Metsäkeskusta intensiivisen työn keskellä tarjoamalla ammattitaitoisen RTE:n ohjaamaan kehitysjunan toimintaa.

Taskmillin Virpi Repo on toiminut RTE:nä (Release Train Engineer) ja fasilitoinut kehitysjunan (Agile Release Train) kokoontumiset viikottaisista kokoontumisista PI planningeihin. Lisäksi hän on tukenut tiimejä osallistumalla tiimitason kokoontumisiin ja antamalla lukuisia hyviä neuvoja sekä junassa pitkään toimineille että monille kokonaan uusille tiimeille. Arkipäivän työn rinnalla junan toimintaa on kehitetty hiomalla Metsäkeskuksen toimintamallin yksityiskohtia Revon tinkimättömän asenteen ja ammattitaidon avulla. Virpi on ideoinut Metsäkeskukselle useita koulutuksia ja kouluttanut uusia henkilöitä ja tiimejä toimimaan kehitysjunan eri rooleissa.

“Sovellustoimittajamme ovat kehuneet toimintamalliamme, jonka avulla tietojärjestelmäprojektimme ovat edenneet hallitusti ja läpinäkyvästi. Virpin työ on ollut meille korvaamatonta, sillä Metsäkeskuksessa on ollut kevään aikana käynnissä useita uusien tietojärjestelmien kilpailutuksia, joiden rinnalla RTE:n työn hoitaminen ei olisi onnistunut”, kiittelee Metsäkeskuksen kehityspäällikkö Henna Etula, joka palaa takaisin RTE:n tehtävään.

Sovelluskoordinaattori Eeva Mäenpää on mukana Metsäkeskuksen sovelluskehityksen toimintamallin kehittämisessä ja toimii Metsäkeskuksen Jiran vastuuhenkilönä. Hän on erittäin tyytyväinen Revon työhön. “Virpistä on ollut meille huomattavaa apua toimintamallin dokumentoinnissa, jossa kokonaisuus on kirjattu kattavasti tukemaan kehitysjunassa toimimista. Lisäksi olen saanut Virpiltä erityisen hyviä vinkkejä siitä, kuinka Atlassianin Jiraa voi hyödyntää SAFe®-viitekehyksen soveltamisen tukena.”

“Metsäkeskuksen kehitysjunan RTE:nä toimiminen on ollut mahtava kokemus. Porukka haluaa oppia ja on valmis ottamaan vinkkejä vastaan. On hienoa nähdä, kuinka kehitysjunaan tulevat uudet tiimit pääsevät nopeasti kärryille kehitysjunassa toimimisesta, käytössä olevan kattavan toimintamallin sekä kohdennettujen koulutusten ansiosta”, kertoo RTE:nä ja SAFe coachina toiminut Virpi Repo.

Suosittelija:

Virpistä on ollut meille huomattavaa apua toimintamallin dokumentoinnissa, jossa kokonaisuus on kirjattu kattavasti tukemaan kehitysjunassa toimimista. Lisäksi olen saanut Virpiltä erityisen hyviä vinkkejä siitä, kuinka Atlassianin Jiraa voi hyödyntää SAFe®-viitekehyksen soveltamisen tukena

Eeva Mäenpää, sovelluskoordinaattori

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taskmill Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Metsäkeskus
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Elina Kervinen, CEO & Agile Leadership Consultant, elina.kervinen@taskmill.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Taskmill kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

RTE

Siirry yrityksen profiiliin Taskmill kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taskmill - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taskmill - Muita referenssejä

Taskmill - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia