Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Amazon Database Migration Service – helppo ratkaisu tietokantojen migraatioon

ReferenssiFlashnode Oy on IT-alan yritys, jonka missio on helpottaa yrittäjien arkea tarjoamalla järjestelmäintegraatioita. Integraation avulla yrityksen käytössä olevat tutut ohjelmistot yhdistetään ja automatisoidaan niiden välillä tapahtuva tiedon siirtyminen. Tämä vähentää merkittävästi ihmisen tekemää rutiinityötä.

Flashnoden perustamisvaiheessa tiimi ja perustajajäsenet olivat tuskastuneet integraatioprojektien monimutkaisuuteen ja hitauteen. "Nämä hommat pitää pystyä hoitamaan helpomminkin!" oli johtava ajatus, kun tiimi ryhtyi kehittämään integraatioalustaa, jonka avulla integraatioista tulisi helpommin hallittavia ja skaalautuvia.

Tietokantamigraatiot pitää pystyä hoitamaan helposti!

Tietokantamigraatiolla tarkoitetaan tiedon siirtämistä tietokannasta toiseen siten, että tieto pysyy mahdollisimman ehjänä, alkuperäisessä ja käytettävässä muodossa sekä on edelleen luotettavaa. Monimutkaisuuden takia moni asia voi mennä migraation kohdalla pieleen. Kaikki ketkä ovat aikaisemmin tehneet tietokantojen migraatioita voivat todeta samoin: "Nämä tietokantamigraatiot pitää pystyä hoitamaan helpomminkin!"

AWS infrastruktuurin modernisointi

Flashnoden liiketoiminnan kasvaessa integraatioympäristön palveluiden käyttö on myös kasvanut. Tällöin tarvitaan käytettävälle tiedolle enemmän kapasiteettia, mikä taas kasvattaa kuormitusta. Flashnoden integraatioympäristön kontitetut ja useat EC2 instanssit monimutkaistivat palveluympäristön ylläpitoa ja tukea. Palveluiden kasvanut kuormitus johti AWS infrastruktuurin modernisointiprojektiin Skillwellin kanssa.

Skillwell teki loppuvuonna 2020 Flashnoden integraatioympäristön tietokantojen migraation käyttäen apunaan Amazon Database Migration Service -palvelua (DMS). DMS-palvelulla yhdistettiin ja migroitiin useista eri tietokannoista yhteen Amazon Aurora klusteriin tietokantojen sisältö. Samalla otettiin käyttöön Cloud Formation -templatet ja parannettiin asiakasympäristön arkkitehtuuria.

Modernisoinnin hyödyt

Modernisointiprojekti oli helppo Flashnodelle – Skillwell hoiti koko prosessin. Flashnodella siirryttiin useasta kontitetusta EC2-instanssista yhteen Multi-AZ Amazon Aurora klusteriin: tietokantadata migroitiin useasta lähteestä yhteen tietokantaklusteriin. Modernisoinnin hyödyt Flashnodelle:

  • Käyttöön otetut CloudFormation template -pohjat tuovat paremman ylläpidon
  • mahdollistavat ympäristön nopean ja tehokkaan monistamisen
  • vikasietoisuus parani
  • käytettävyys parani
  • ylläpitokustannukset liittyen operointiin ja tukitehtäviin alenivat

Lopputulos, joka yhdessä Flashnoden asiantuntijoiden kanssa todettiin, että tietokantamigraatiot pystytään oikeasti tekemään helposti ja luotettavasti, kun käyttää migraatiossa Amazon Database Migration Service -palvelua. Flashnoden CTO Aleksi Kallio totesikin: "tiesimme ennakolta DMS:n päteväksi työkaluksi migraatioihin, mutta silti helppous ja luotettavuus yllättivät positiivisesti".

DMS-palvelulla teet migraatiot pilveen niin konesaleissa olevista tietokannoista kuin jo valmiiksi pilvessä olevista tietokannoista.

Suosittelija:

Tiesimme ennakolta DMS:n päteväksi työkaluksi migraatioihin, mutta silti helppous ja luotettavuus yllättivät positiivisesti.

Aleksi Kallio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Skillwell Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Flashnode Oy
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Aleksi Kallio

Lisätietoja

Yritysprofiili Skillwell kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services

Siirry yrityksen profiiliin Skillwell kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Skillwell - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Skillwell - Muita referenssejä

Skillwell - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia