Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mainostoimisto Luma kokemuksia

Mainostoimisto Luma kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Mainostoimisto Luma on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiLiikuntakeskus FUN – Virtuaalitunteja studiossa

"Lähdimme hakemaan laadukkaita ja ammattitaitoisia virtuaalivideoita koko Liikuntakeskus FUNin käyttöön ja ne me totisesti saimme. Luma onnistui toteuttamaan visiomme mukaiset videot tyylikkäästi ja asiakasta kuunnellen. FUNin jäsenet ympäri Suomea ovat ihastuneet videoihin. Luma toteutti projektin hienosti loppuun saakka aina viimeistä hienosäätöä myöten."

-- Fanni Rutanen

Näytä referenssi

ReferenssiAito Ote – Lempeyttä huokuvat nettisivut ja yritysilme

"Yhteistyö sujui moitteettomasti ja yhteydenottoja tuli puolin sekä toisin erittäin hyvin. Koskaan ei tarvinnut arvailla, miten projekti etenee, ja roolit olivat selkeät heti alusta alkaen! Pidin erityisesti siitä, että sain ehdottaa paljon omia ideoitani, joista sitten jalostui ammattilaisen käsissä laadukas tuote. Lopputuloksena oli juuri minun yritykseni konseptin näköiset.."

-- Ulla Tapaninen, Aito Ote

Näytä referenssi

ReferenssiKauppakeskus Valkea – Animaatio osana markkinointiviestintää

"Luman taitavissa käsissä luotiin Valkealle oma hahmo, Roihu-kettu, joka seikkaili ensin Valkean tapahtumiin linkittyvien animaatioiden pääosassa. Sittemmin Roihun ympärille on päästy rakentamaan moniulotteista lapsiperheitä puhuttelevaa tapahtumakonseptia. Emme voisi olla tyytyväisempiä Roihu-kettuumme, joka tänä päivänä animaatioiden lisäksi seikkailee muun muassa ihka.."

-- Riikka Forsman

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Mainostoimisto Luma kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mainostoimisto Luma:n referenssit

Mainostoimisto Luma:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia