Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liikuntakeskus FUN – Virtuaalitunteja studiossa

ReferenssiVideotuotantojen parissa työskennellessä tulee joka projektissa vastaan aivan omanlaisiaan tilanteita ja haasteita, ja joka kerta oppii jotain uutta. Kun Oulun Talvikankaalle avautuva Liikuntakeskus FUN tilasi upouuteen virtuaalistudioonsa liikunnanohjausvideoita, pääsimme tuottamaan meille täysin uudenlaista videoformaattia. Huolellisesti suunnittelemalla, kuvaamalla ja editoimalla saimme koko projektin hienosti pakettiin ja lopputulos näyttää erinomaiselle!

Kyseessä on siis kuntosalin erillinen tila, missä asiakkaat voivat laittaa näkymään näytöltä haluamansa jumppatunnin ja kuntoilla sen mukana, mihinkä aikaan tahansa. Tarvetta oli noin kymmenelle videolle, jotka sisältäisivät esimerkiksi sisäpyöräilyä, reisi-pakara-vatsa-treeniä, joogaa sekä venyttelyä. Ohjelmien kestot olivat noin puolen tunnin luokkaa.

Suosittelija:

"Lähdimme hakemaan laadukkaita ja ammattitaitoisia virtuaalivideoita koko Liikuntakeskus FUNin käyttöön ja ne me totisesti saimme. Luma onnistui toteuttamaan visiomme mukaiset videot tyylikkäästi ja asiakasta kuunnellen. FUNin jäsenet ympäri Suomea ovat ihastuneet videoihin. Luma toteutti projektin hienosti loppuun saakka aina viimeistä hienosäätöä myöten."

Fanni Rutanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mainostoimisto Luma logo

Tiedot

Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Mainostoimisto Luma kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

videotuotanto

Siirry yrityksen profiiliin Mainostoimisto Luma kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mainostoimisto Luma - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mainostoimisto Luma - Muita referenssejä

Mainostoimisto Luma - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia