Bitfactor uudistaa nimensä ja brändinsä syyskuusta alkaen Loihde Factoriksi. Uusi Loihde-nimi tulee käyttöön kaikille konsernin yhtiöille. Nimen myötä uudistuu myös yrityksen graafinen ilme.

“Nimiehdotuksen takana oli meidän tiimin Jukka. Loihde Factor -nimi on hieno yhdistelmä Bitfactorin perinnettä ja meidän roolia Loihteen verkostossa”, toimitusjohtaja Juha Meronen kertoo. 

Loihde Factor on yksi Loihde-konsernin kuudesta yrityksestä. Uudistuksen myötä yhteistyö konsernin eri yritysten välillä tiivistyy. 

Uudistuksen myötä yhteistyö konsernin eri yritysten välillä tiivistyy. 

“Minun mielestäni on tosi kiehtovaa olla rakentamassa verkostomaista toimintamallia. Se sopii hyvin Bitfactorin kulttuuriin, jossa yhteistyö, avoimuus ja tiimien itseohjautuvuus ovat tärkeitä. Meidän ihmiset tekevät jatkuvasti töitä asiakkaiden ja muiden toimijoiden muodostamissa tiimeissä. Yhteistyö on voimaa”, Meronen hehkuttaa. 

Myös Loihde Factorin myynnissä työskentelevä Jaakko Saikkonen uskoo yhteistyön voimaan.

“Yhteistyö muiden Loihde-verkoston yritysten kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin, ja opimme toisistamme jatkuvasti enemmän. Tulevaisuudessa tavoitteena on, että eri toiminnot kuten myynti, markkinointi ja rekry linkittyvät entistä vahvemmin yhteen niin, että kokonaisuus on osiensa summaa suurempi ja kauniimpi”, Saikkonen kertoo.

Lisää brändiuudistuksesta voit lukea Loihde Factorin blogista.

Loihde Factorin Ite wiki -profiili
Loihde Factorin verkkosivut

Kansikuva: Loihde Factor


Lue myös:

Markkinapaikat ja alustat tulevat jokaiselle toimialalle – alustatalouden aikana tarvitaan alustastrategia

TOP 2 it-yritysten verkkosivujen suunnittelussa ja hakukoneoptimoinnissa huomioitavat asiat

Digitalisaation mahdollisuuksia – etenemispolkuja digitaalisen alustan kehittäjälle

Mitä asiakkaat sanovat ohjelmistoyrityksistä? It-yritysten asiakaskokemuksia luettu jo 23.000 kertaa, mutta moni myyntitiimi nukkuu yhä

Tutkimus: parhaiten googlesta löytyvät it- ja ohjelmistoalan yritykset Suomessa

Tiedon hakemisen lyhyt historia – digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen