Jyväskyläläinen Digitoimisto Dude järjestää perjantaina 15.1.2021 klo 9-18 Ask Me Anything -session. 2013 perustettu toimisto tarjoaa palveluita verkkosivujen ja -palveluiden toteuttamiseen sekä visuaaliseen ja UI/UX -suunnitteluun. Päivän aikana kuka tahansa voi kysyä Dudelta mitä tahansa.

”Vuosien varrella meiltä on luonnollisesti kyselty vaikka mitä Dudeen ja työhömme liittyen, joten ajattelimme että miksemme voisi järjestää kokonaisen päivän, jolloin kuka tahansa voi kysyä mitä tahansa yritykseemme tai tekemiseemme liittyen ja kysymykset vastauksineen myös julkaistaan kaikkien nähtäville”, kertoo Duden toimitusjohtaja Kristian Hohkavaara.

Kysymyksiä voi lähettää päivän aikana Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa, LinkedInissä tai Duden verkkosivustolla. Rehellisiä vastauksia tilannehuoneessa sorvaa koko Duden tiimi. Kysymykset voivat koskea esim. yrityksen johtamista, taloutta, markkinointia, rekrytointeja, verkkosivujen suunnittelua tai toteutusta, työhyvinvointia, vapaa-aikaa tms.

Vastauksia pyritään tuottamaan lähes reaaliajassa osoitteessa: www.dude.fi/ama

 

Digitoimisto Duden Ite wiki-profiili

 

Kuva ja tiedote: Digitoimisto Dude