Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

On WordPress-toimistoja ja sitten on Dude. Me ei osata kehua itseämme, mutta tätä me teemme. Antaa tekemisen puhua puolestaan.

Digitoimisto Dude Oy

Yritysesittely

Dudella ei ole pukumiehiä tai jargonia suoltavia konsultteja.

Dude (Vierityspalkista tuttu!) on vuonna 2013 perustettu jyväskyläläinen WordPress-toimisto. Pääasiassa leipä tulee erilaisten verkkosivujen- ja palveluiden visuaalisesta suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. Toisinaan saattaa joku yritysilmekin tulla tehtyä.

Duden tapa tehdä on keskittyä alusta asti laatuun ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Emme myöskään lähde projekteihin mukaan joihin emme pysty panostamaan täysiä syystä tai toisesta.

Verkkosivustojen julkkarina luotamme WordPressiin, joka on bravuurimme. Kun tekee yhden jutun pirun hyvin, tietää että ei voi mennä pahasti metsään. Olemme myös aktiivisesti mukana Suomen WordPress-yhteisön toiminnassa ja julkaisemme paljon avointa koodia.
Työntekijöitä 5
Y-tunnus 2548021-5
Perustettu 2013
Www Kotisivut
Puh 040 835 1033
E-mail moro@dude.fi

Toimipaikat     Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Tuotanto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Angular, Laravel, React, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Digitoimisto Dude, WordPress, Web-sivut, verkkokauppa, Verkkokaupat, Verkkosivut

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Digitoimisto Dude - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMiseva

"Kun aloimme suunnitella yrityksellemme uusia nettisivuja, sai Dude vahvan suosituksen toiselta tuntemaltamme alan ammattilaiselta. Hänellä oli jo ennestään kokemusta yhteistyöstä Duden kanssa ja täten kumppanin valinta oli meidänkin osaltamme helppoa. Projekti lähti nopeasti liikkeelle ja tuntui, että yhteinen näkemys lopputulemasta löytyi helposti. Yhteistyö projektin aikana toimi.."

-- Juha Sillanpää

Näytä referenssi

ReferenssiNorth Patrol

"Web-alan ammattilaisfirmana North Patrolilla oli tiukka speksi ja kovat vaatimukset sivustonsa nopeudesta, käytettävyydestä, saavutettavuudesta ja WordPressin ytimen kunnioittamisesta. Näistä haasteista Dude selviytyi sankarillisesti: uusi saittimme on täynnä näppäriä, selkeitä ja hyvin skaalautuvia ratkaisuja. Letkeässä ja sujuvassa yhteistyössä sivuston rakentaminen oli ilo antaa.."

-- Virpi Blom

Näytä referenssi

ReferenssiFimpec

"Mielestäni projekti kulki sujuvasti ja kommunikointi mutkattomasti. Dude sai nopeasti kiinni ajatuksestamme sivujen rakenteesta ja pystyi jalostamaan sitä odotuksiamme vastaavaksi."

-- Jarno Rannikko

Näytä referenssi

ReferenssiVarjolan tila

"Olin kuullut kehuvia huhupuheita Duden touhuista jo ennen heidän valintaansa. Nämä huhupuheet osuivat kyllä nappiin! Homma on mahtavan selkää ja suoraviivaista meidän suuntaan, vaikka tekevät varmaankin taustalla sivuston eteen ison määrän monimutkaisia säätöä. Asiat esitettiin sekä toteutettiin meille yksinkertaisen selkeästi, monimutkaisuus jäi heidän välisekseen.."

-- Riikka Ruunaniemi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Digitoimisto Dude - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Digitoimisto Dude - Referenssit

Digitoimisto Dude - Bloggaukset

Digitoimisto Dude - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Digitoimisto Dude - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitoimisto Dude - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Digitoimisto Dude kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku