Dude on neljän ukon tehoyksikkö, joka tekee tiukkoja sekä vahvasti räätälöityjä WordPress-verkkosivuja, -verkkokauppoja ja yritysilmeitä laadusta tinkimättä. Haluamme ylittää itsemme sekä yllättää asiakkaamme.

Digitoimisto Dude Oy

Yritysesittely

Odotitko ylivirallisia pukumiehiä tai myyntijargonia suoltavia konsultteja, joiden puheista et ymmärrä yhtään mitään? Sellaista dudea et täältä löydä.

Teemme tiukkoja toteutuksia laadusta tinkimättä. Jokaisella dudella on omat erikoisosaamisensa, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Vahvuuksiamme ovat alan laaja tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen, ketteryys sekä maanläheinen palvelu.

Asiakkainamme on monia eri alan yrityksiä, joiden kanssa olemme toteuttaneet monipuolisia verkkoprojekteja. Verkostostamme löytyy yhteistyökumppaneita tarjoamaan ratkaisut esimerkiksi valo- ja videokuvaukseen sekä sisällöntuotantoon.

Olemme myös aktiivisesti mukana Suomen WordPress-yhteisön toiminnassa ja julkaisemme paljon avointa koodia.
Työntekijöitä 4
Y-tunnus 2548021-5
Perustettu 2013
Www Kotisivut
Puh 040 835 1033
E-mail moro@dude.fi

Toimipaikat     Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tuotanto

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Angular, Laravel, React, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Digitoimisto Dude, WordPress, Web-sivut, verkkokauppa, Verkkokaupat, Verkkosivut

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Digitoimisto Dude - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHämeen keskiaikafestivaali

"Hämeen keskiaikafestivaalin uusi sivusto on kerännyt asiakkailtamme rutkasti kehuja - kiitos Duden. Duden toiminta on ollut nopeaa ja joustavaa. Kristian ja kumppanit saivat saman tien kiinni festivaalimme brändistä ja loihtivat sen näkyviin nettiin. Lisäksi Dude on kestänyt hyvin kaltaisemme talkootapahtuman poukkoilevia aikatauluja ja ajoittaista aloitekyvyttömyyttä."

-- Katleena Kortesuo

Näytä referenssi

ReferenssiHotelli Alba

"Olemme toimineet Duden kanssa jo useamman vuoden ja uusien web-sivujemme luomisprosessi ja lopputulos vain syvensi luottamusta ja ihastusta Duden toiminnan ammattimaisuuteen. Omien kiireidemme keskellä Dude ohjasi ja kannusti avaamaan näkemyksiämme vanhasta perinteisestä pois ja olemme erittäin tyytyväisiä uusiin verkkosivuihimme. Extra kehuja pitää antaa Duden yhteistyökumppaneille.."

-- Katri Paakkari, hotellinjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiElonen

"Pyysimme tarjoukset sivustouudistuksesta muutamalta toimijalta ja Duden kanssa yhteistyö tuntui sujuvan kaikista helpoiten heti alkumetreiltä. Työn ote oli rento, mutta kuitenkin asiantunteva, mikä sopi meidän tyyliimme erinomaisesti. Sivuston uudistus sujui hyvin näppärästi ja helposti etenkin meidän osaltamme - Dudelaiset tuntuivat saavan kiinni ajatuksistamme jo alkumetreillä, ja.."

-- Noora Tuominen

Näytä referenssi

ReferenssiBlack Bruin

"Yhteistyö Duden kanssa alkoi 2015, kun etsimme sivustolle WordPress-toteuttajaa. Yhteistyö on jatkunut pienempien ja isompien päivitysten muodossa, ja täysin uusi sivusto julkaistiin alkuvuodesta 2018. Rento, mutta asiallinen ja asiantunteva ote sekä työn jälki on vakuuttanut alusta asti. Nopea reagointi ja apu asiassa kuin asiassa ovat myös ehdottomia plussia"

-- Pasi Kokkinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Digitoimisto Dude - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Digitoimisto Dude - Referenssit

Digitoimisto Dude - Julkaisut

Digitoimisto Dude - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Digitoimisto Dude - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitoimisto Dude - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Digitoimisto Dude Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku