Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitoimisto Dude Oy

Suunnittelemme moderneja ja teknisesti kestäviä WordPress-verkkosivuja. Räätälöimme visuaalisesti päräyttävät sekä teknisesti toimivat verkkosivut ja verkkokaupat, jotka kasvattavat asiakkaidemme myyntiä.

Digitoimisto Dude Oy - Yritysesittely

Jokainen ihminen ja yritys on erilainen. Uskomme erilaisuuden voimaan ja aidot persoonat ovat rikkaus, jota haluamme vaalia. Aina helppoa? Ei, mutta aina sen arvoista. Ole mitä olet.

Dude on vuonna 2013 perustettu jyväskyläläinen digitoimisto. Tiimimme koostuu kehittäjistä ja suunnittelijoista. Tarjoamme vain sitä, minkä osaamme emmekä lupaile liikoja. Kaupan päälle tarjoamme aina rikasta ideointikykyä: olemme parhaimmillamme, kun saamme jalostaa omia sekä asiakkaamme ideoita palvelemaan loppukäyttäjää parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Seitsemän toimintavuoden jälkeen olemme ymmärtäneet, että emme ole enää pelkästään verkkosivujen ammattilaisia, vaan myös erittäin vahvasti brändin rakentajia. Tavoitteemme on tarjota hyvät lähtökohdat kasvuun ja mahdollistaa erottuvuudella kilpailuetua.
Työntekijöitä 6
Y-tunnus 2548021-5
Perustettu 2013
Www www.dude.fi
Puh 040 835 1033
E-mail moro@dude.fi
Toimipaikat Jyväskylä
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Markkinointi
(11)
Viestintä
(10)
Tuotanto
(5)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(5)
Asiantuntijapalvelut
(4)
IT
(2)
Kauppa
(2)
Urheilu, viihde ja virkistys
(2)
Järjestöt ja yhdistykset
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Rakentaminen
(1)
Koulutusala
(0)
Media
(0)
Raaka-aineet ja energia
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)

Teknologia

WordPress
(23)
Javascript
(11)
PHP
(11)
Julkaisujärjestelmä CMS
(2)
Open source
(1)
Angular
(0)
Google
(0)
Laravel
(0)
Linux
(0)
Mac OS
(0)
React
(0)
Windows
(0)
WooCommerce
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(10)
Tuki- ja ylläpitotyö
(9)
Koulutus
(1)
Konsultointi
(0)

Omat tagit

WordPress
Web-sivut
verkkokauppa
Verkkokaupat
Verkkosivut

Digitoimisto Dude - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAtena Kustannus

"Rakenteen ja ulkoasun suunnittelu oli ensiluokkaista, teknisessä toteutuksessa saimme enemmän kuin olimme uskaltaneet unelmoida. Yhteistyökumppanina Dude on joustava ja helposti lähestyttävä. Heidän asiantuntemukseensa voi luottaa. Tulemme tekemään yhteistyötä myös jatkossa. Vahva suositus."

-- Hanna-Leena Soisalo

Näytä referenssi

ReferenssiTulos

"Tulos Helsingin tavoitteena oli uudistaa verkkosivut ja tähän avuksi etsimme kumppania, jolta löytyy vahvaa WordPress-osaamista sekä visuaalista silmää. Heti projektin alusta lähtien Tulos ja Dude sai toistensa ajatuksista hyvin kiinni ja lopputuloksena syntyivät toimivat ja modernit verkkosivut. Dudelaisten kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja projekti sujui todella mallikkaasti.."

-- Tommi Karvinen

Näytä referenssi

ReferenssiMediashake

"Valitsimme Duden kumppaniksi uudistamaan koko visuaalisen ilmeemme sekä tekemään verkkosivuratkaisun, joka palvelee meidän tarpeita nyt ja jatkossa. Valinta osui erittäin hyvin nappiin! Saman talon sisältä löytyy loistavien visuaalisten suunnittelijoiden lisäksi myös teknisesti kovia ammattilaisia, joka mahdollisti sen, että verkkosivustoa saatiin räätälöityä juuri meille.."

-- Matti Hirvonen

Näytä referenssi

ReferenssiMiseva

"Kun aloimme suunnitella yrityksellemme uusia nettisivuja, sai Dude vahvan suosituksen toiselta tuntemaltamme alan ammattilaiselta. Hänellä oli jo ennestään kokemusta yhteistyöstä Duden kanssa ja täten kumppanin valinta oli meidänkin osaltamme helppoa. Projekti lähti nopeasti liikkeelle ja tuntui, että yhteinen näkemys lopputulemasta löytyi helposti. Yhteistyö projektin aikana toimi.."

-- Juha Sillanpää

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Digitoimisto Dude - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Verkkopalveluiden UI/UX suunnitteluSuorastaan naurettavan tyylikkäät verkkosivut pitävät yrityksesi imagon verkossa kirkkaana ja uskottavana. Varmasti myös haluat, että verkkosivut kestävät aikaa eikä huku massaan. Me pidämme huolen siitä...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Ulkoisten järjestelmien integroiminen WordPress-verkkopalveluusi helpottaa työkuormaasi, kun samaa sisältöä, tuotteita tai liidejä ei tarvitse ylläpitää monessa eri palvelussa. Luontevaksi osaksi sivustoa toteutetulla integraatioilla saadaan aikaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Tyylikkäät verkkosivut pitävät yrityksesi imagon verkossa kirkkaana ja uskottavana. Varmasti myös haluat, että verkkosivut kestävät aikaa eikä huku massaan. Me pidämme huolen siitä. KäyttökokemusHuono käyttäjäkokemus voi johtaa potentiaalisen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Tekniseltä osaamiseltamme olemme Suomen parhaimmistoa. Tunnemme WordPressin sielunelämän, osaamme hyödyntää sen koko potentiaalin emmekä lähde kikkailemaan valmisteemoilla. Tämän ansiosta verkkopalvelusi on pitkäikäinen ja pysyy kasvavan yrityksesi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Oletko jalkauttamassa kivijalkaliikkeesi nettiin? Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta, jota haluaisit myydä netissä erottuvasti? Tarvitsetko räätälöityä verkkokauppaa, johon valmisratkaisu ei riitä? Dude toteuttaa laadukkaat WooCommerce-verkkokaupat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Toteutamme visuaalisesti päräyttäviä, vahvasti räätälöityjä verkkosivustoja sekä -palveluita hyödyntäen WordPressin koko potentiaalin. Kuuntelemme tarkasti tarpeitasi ja teemme kanssasi juuri sinulle sopivan toteutuksen, oli kyseessä sitten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Digitoimisto Dude - Referenssit

Digitoimisto Dude - Bloggaukset

Digitoimisto Dude - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

 

Digitoimisto Dude kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku