Ite wikin perustaja ja päätoimittaja Johannes Puro vieraili bisnesmedia Bonfiren podcastissa keskustelemassa it-alan markkinoinnista. Miten onnistua markkinoinnissa it- ja ohjelmistoalalla? Mitkä ovat Johanneksen mielestä alan onnistuneimmat markkinointikeissit?

Podcastin juontaa Bonfiren Laura Pukkila.

“Tietyllä lailla internet ja digitaalinen markkinointi ovat muuttaneet täysin it-hankintaprosessin, mutta aina sitä ei toimittajayrityksissä edes hahmoteta”, Puro kertoo.

 

 

Podcast valottaa konkreettisesti sitä, millaiset lainalaisuudet ohjelmistoalan markkinoinnissa pätevät ja miten markkinoinnista saadaan enemmän irti.

”Jos ajatellaan vanhaa maailmaa vaikka kymmenenkin vuotta sitten, niin markkinoinnilla ei ollut suurta merkitystä it-alalla.”

“Jos ajatellaan vanhaa maailmaa vaikka kymmenenkin vuotta sitten, niin markkinoinnilla ei ollut suurta merkitystä it-alalla. Googlen ja sosiaalisten kanavien myötä on syntynyt hankintaprosessille lisäarvoa tuottavia väyliä, jotka auttavat asiakkaita löytämään tietoa hankintaprosessin tueksi. Tänä päivänä hankintaprosessin jokaiseen vaiheeseen löytyy digitaalinen tietolaji.”

Mielenkiintoista asiaa siis!

 

Kuuntele podcast tästä: