Teknologian ja startupien huipputapahtuma Slush näytti jälleen voimansa täyttäen Messukeskuksen startupyrittäjillä, sijoittajilla, journalistella sekä muilla aihepiiristä kiinnostuneilla. Vuosi vuodelta kasvanut Slush on onnistunut luomaan aivan omanlaisensa kulttuurin ja ilmeen, joka hämmästyttää joka vuosi yhä uudet kävijät.

Tämän vuoden teemaksi valittu ”Call for solvers” peräänkuulutti teknologian ja luovasti ajattelevien yrittäjien mahdollisuutta vaikuttaa ihmiskunnan tulevaisuuteen. Tapahtuman avauspuheen piti tänä vuonna Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore, joka veti Founders Stage -päälavan ääriään myöten täyteen.

Seuraava Slush järjestetään 4.-5.12.2018, mutta nyt on vielä aika palata tapahtuman tunnelmiin videoreportaasimme muodossa!

 

 

Kannen kuva: Kai Kuusisto. Kuva on Slushin omaisuutta.

Lisää kuvia tämän vuoden tapahtumasta Slushin Flickr-albumissa >