Ohjelmistokehitykseen erikoistunut W3 Group Finland on muuttanut 4.9.2017 brändinimensä ja toimii jatkossa nimellä City Dev Labs. Nimenvaihdoksen myötä yritys nivoutuu yhä tiukemmin osaksi omistajansa, sarjayrittäjä Ilkka Lavaksen City Digital –konsernia, joka on palkittu Suomen toiseksi nopeimmin kasvaneena konsernina kansainvälisessä Deloitte Fast 50 -kasvuyrityskilpailussa.

City Dev Labsin brändimuutos on osa globaalia konvergenssia, missä mediataloista tulee digitaalisia palvelutaloja ja palvelujen kehittäjistä asiakaskokemuksen muotoilijoita.

City Dev Labs on asiakasprojektien ohella City Digitalin palveluiden kuten uudistetun Eat.fi -palvelun ja kansaivälistyvän ravintola-alaa digitalisoivan Eat And The City:n kehittäjä.

Uuden nimen haluttiin selkeämmin kertovan yrityksen ydinosaamisesta nuorekkaana ohjelmistokehitykseen ja Web-suunnitteluun keskittyvänä teknologiatalona.

Ohjelmistotalo sai myös uuden visuaalisen ilmeen, jota legendaarinen kaupunkilehti City on inspiroinut. Sekä yritysilme ettäverkkosivut on suunniteltu ja toteutettu yrityksen sisällä oman designtiimin voimin.

City Dev Labsin palveluihin kuuluvat palvelumuotoilu, mobiilisovellukset, verkkokaupat, ohjelmistokehitys ja integraatiot, toiminnanohjausjärjestelmät, verkkosivut ja markkinointikonsultointi sekä WordPress -ylläpito.

”Liiketoimintamme jatkuu aivan normaalisti ja asiakassuhteet säilyvät entisellään mutta ydinosaamisemme syventyy konsernin markkinointi-, mainonta-, media- ja ohjelmointiosaamisen yhdistyessä.” sanoo City Dev Labsin liiketoimintajohtaja Heikki Pelkkikangas.

Uudistetun brändin jalkauttamista voi seurata yhtiön kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Yrityksen tavoitteena on jatkaa kannattavaa kasvuaan Suomessa, mutta samalla vahvistaa läsnäoloaan myös kansainvälisillä markkinoilla.

 

City Dev Labsin kotisivut

City Dev Labsin ite wiki-profiili