it- ja ohjelmistohankintoja tehostava markkinapaikka ja analytiikkatyökalu täydentävät toistensa toimintamalleja.

ite wikissä innostuttiin välittömästi kovassa nosteessa olevasta palvelusta, Leadfeeder on nimittäin loistava työkalu sisältö- ja inboundmarkkinointia toteuttaville yrityksille.

Leadfeeder jäljittää ip-osoitteen perusteella sen, mistä organisaatioista verkkosivuilla on vierailtu, mitä polkua sivustolla on kuljettu ja ketkä kyseisestä organisaatiosta olisivat potentiaalisia kontaktoitavia henkilöitä.

Näin Leadfeeder konkretisoi markkinoinnille luodun liikenteen arvoa ja tuo läpinäkyvyyttä siihen, pyörivätkö saitilla omat LinkedIn kaverit vai saavutetaanko sisällöillä uusia mielenkiintoisia silmiä.

inbound-markkinointi

Kuvassa vasemmalta Leadfeederin founder ja CEO Pekka Koskinen, ite wikin myyntijohtaja Timo Aittoniemi, Leadfeederin Head of Partnerships Jaakko Paalanen, sekä ite wikin founderit Eeva Melama ja Johannes Puro.

Samalla Leadfeeder vie sisältömarkkinointia kohti konkreettista myynnin tukemista.

Hiljattain rahoituskierroksen saanut pilvipalvelu on kehitetty Google Analyticsin ja LinkedInin rajapintoja hyödyntämällä.

Leadfeeder ratkoo b2b-myynnin ja -markkinoinnin haasteita

-Leadfeeder on alunperin kehitetty B2B-myynnin ja markkinoinnin haasteiden ratkaisemiseksi. Markkinointi käyttää rahaa ja panoksia liikenteen ohjaamiseksi nettisivuilleen, mutta vain 2% kävijöistä jättää yhteystietonsa. Leadfeeder tunnistaa merkittävän osan yrityksistä tapahtuneista vierailuista ilman, että kävijöiden tarvitsee jättää yhteistietojaan tai ladata materiaalia sivuilta, kertoo Jaakko Paalanen Leadfeederistä.

-Ratkaisu on rakennettu Google Analyticsin päälle, koska valtaosalla yrityksistä se on jo verkkosivuilla käytössä, ja mahdollistaa siten hyvin nopean plug-n-play-tyyppisen käyttöönoton.

”Leadfeeder tunnistaa merkittävän osan yrityksistä tapahtuneista vierailuista ilman, että kävijöiden tarvitsee jättää yhteystietojaan”

-Tarkoituksena on tuoda myynnille tietoa heidän prospektiensa online-käyttäytymisestä, jolloin verkkosivukävijöistä saadaan suoraan liidejä. Näin myynnillä on myös tietoa vierailijan kiinnostuksen kohteista analytiikan perusteella, jolloin voidaan tehdä parempilaatuista myyntiä täysin kylmän kontaktoinnin sijaan, Paalanen jatkaa.

Leadfeeder vastaa siis täydellisesti b2b markkinoinnin trendiin, jossa myynti ja markkinointi intergoituvat yhteen internetistä haetun tiedon noustua keskiöön palveluiden ja tuotteiden hankinnassa.

Leadfeeder yhteistyö visualisoi ite wikin verkoston voimaa

ite wikin ja Leadfeederin käynnistämän yhteistyön myötä ite wiki-median merkittävät volyymit visualisoituvat palvelun premium-asiakkaille.

-ite wikin premium-asiakkaat saavat Leadfeeder-yhteistyön myötä tietoa siitä, mistä organisaatiosta ite wikissä on käyty kaiken kaikkiaan ja mitkä organisaatiot ovat vierailleet käyttäjäyrityksen profiilissa tai julkaisuissa, kertoo ite wikin co-founder Johannes Puro.

-Näin pääsemme validoimaan asiakkaillemme tuottamaamme lisäarvoa samalla markkinaa kartoittavien henkilöiden yksityisyyttä kunnioittaen, Puro jatkaa

Yhteistyötoteutus on valmis ja jo käytössä ite wikin premium-asiakkailla heidän profiileissaan.

ite-wikin-käyttäjäyrityksiä

ite wikillä on ollut yli 90.000 käyttäjää ja palvelussa on tehty kahdessa vuodessa yli 200.000 yritys- ja julkaisuhakua. Kuvassa joitain Leadfeederin tammi-helmikuussa tunnistamia ite wikin käyttäjäyrityksiä.

-Ite wikillä on Suomessa hyvä kattavuus ja palvelun idea on meidän mielestämme erinomainen. Lisäksi koko big picture-ajatus ite wikin verkkosivuston takana on uudenlainen, minkä takia se sopii hyvin myös Leadfeederin ajatusmaailmaan. Voimme näin tarjota toisiaan täydentävää informaatiota yrityksille, jotka etsivät tietoa potentiaalisista kohdeyrityksistä, kuvaa Jaakko Paalanen

Leadfeederin käyttöönotto on ollut ite wikissä silmät avaava kokemus: tiesimme numeerisen analytiikkamme isoista luvuista, mutta ite wikissä vierailleiden organisaatioiden valtava määrä on ollut positiivinen yllätys.

ite-wiki-leadfeeder-logot

Yksi ite wikin kantavia voimia on riippumattoman ja luotettavan markkinakartoituksen tarjoaminen it- ja ohjelmistohankintoja tekeville tahoille. ite wiki tuo tehoja sopivien kumppanien yhdistämiseen koostamalla yhteen hankinnan kannalta relevanteimmat sisällöt, eli referenssit ja suositukset.

”Leadfeederin käyttöönotto on ollut ite wikissä silmät avaava kokemus”

-Verkosta haetun tiedon rooli b2b-palveluiden myynnissä ja hankinnoissa kasvaa jatkuvasti. Liiketoimintapäättäjät hakevat tietoa tietoa markkinassa esiintyvistä tarjonnoista samaan tapaan, kuin haemme kuluttajina tietoa esimerkiksi elektroniikkaa hankkiessamme, Johannes Puro jäsentää.

-Sisältömarkkinointi on CEO, CIO, CMO ja CDO roolissa toimivien päättäjien tavoittamisessa merkittävässä asemassa, sillä itsensä jatkuva kehittäminen on välttämätöntä liiketoimintaprosessien digitalisoinnin parissa työskenteleville osaajille. Keskusteluyhteys luodaan ja sitä ylläpidetään hyvillä sisällöillä, joilla potentiaalisia asiakkaita autetaan ja jotka tuovat imua omalle tarjonnalle.

-Roolimme tässä markkinassa ovat selkeät: ite wiki välittää digitalisoinnin osaajayritysten tarjontoja eri toimialojen yrityksiin ja Leadfeeder auttaa validoimaan markkinoinnin onnistumista, sekä edistää keskusteluyhteyden luomista potentiaalisiin asiakkaisiin, Puro jatkaa.

Leadfeederin täysversion kattavilla toiminnoilla voi liittää omaan verkkosivustoonsa

Leadfeederin täysversion kattavilla toiminnoilla voi liittää omaan verkkosivustoonsa

-Mallien toiminnasta kertoo se, että ite wikillä ja Leadfeederillä on jo paljon samoja käyttäjäyrityksiä. Yhteistyön tavoitteena onkin kasvattaa molempien palveluiden käyttäjäkuntaa ja rakentaa ekosysteemiä johtavien b2b-markkinoinnin palvelutarjoajien välille, Johannes Puro kertoo.

ite wikin premium-asiakkaat saavat yhteistyön myötä profiilinsa hallinnasta käyttöönsä kuoritun version Leadfeedeistä, joka tarjoaa suoraviivaisesti tietoa sivustolla vierailleista yrityksistä.

It-yrityksen omille kotisivuille liitettynä Leadfeeder tarjoaa monipuoliset toiminnot ja käyttöliittymän mm. sivustovierailun polun seuraamiseen ja oikein henkilön tunnistamiseksi LinkedInistä.

Leadfeeder houkuttelee koekäyttäjiä ilmaisella koejaksolla

Leadfeeder tarjoaa palvelusta kiinnostuneille käyttäjille kuukauden ilmaista koejaksoa, jonka aikana palvelun käyttöön saa tuntumaa. Palvelun liiketoimintamalli perustuu yritysten kotisivuilta tunnistettujen liidien määrään ja hinnoittelu alkaa n. 50 eurosta per kuukausi.

Leadfeeder

Pekka koskinen ja Jaakko Paalanen toivottavat kiinnostuneet tervetulleeksi kokeilemaan Leadfeederiä ilmaisella koejaksolla.

-Leadfeederiä on helppo kokeilla yhdistämällä se Google Analyticsiin parilla klikkauksella, minkä jälkeen 30-päivän ilmainen koekäyttö voi alkaa. Dataa ladataan suoraan taaksepäin 30-päivän ajalta, jolloin työkalu on heti käyttövalmis ja alkaa näyttää verkkosivujen liidejä. Tämän kuukauden ajan palvelua on helppo testata ja kokeilujakso ei sido mihinkään, Jaakko Paalanen jäsentää Leadfeederin käyttöönoton helppoutta.

-Seuraavaksi meillä on tulossa integraatiot mm. MailChimp-sähköpostimarkkinointityökaluun sekä eri CRM-järjestelmiin, Paalanen kertoo.

Tehot irti verkkosivuista

Leadfeederin Jaakko Paalanen ja Pekka Koskinen haastavat loppuun yrityksiä ottamaan tehot irti verkkosivuistaan:

-Miksi ette käyttäisi nettisivujanne tutkivia yrityksiä hyväksi myynnissä ja markkinoinnissa? Asiakkaat ovat siellä jo, kertomassa käyttäytymisellään mitä ovat etsimässä. Vuosi 2016 on selkeästi myynnin digitalisoitumisen aikaa, kun markkinointi ja ostajat ovat digimurroksessa jo pitkällä.

 

Tutustu Leadfeederiin tästä ja kokeile palvelua ilmaiseksi!

Ota yhteyttä ite wikiin ja kokeile ite wikin premium-koejaksoa Leadfeeder-analytiikalla.

 

Lisätiedot

Johannes Puro, ite wiki oy, 040 726 2656

Jaakko Paalanen, Leadfeeder, 046 9220210

 

Ite wiki auttaa yrityksiä digitalisoimaan liiketoimintaprosessejaan yhdistämällä sopivia kumppaneita liiketoiminnan kehityshankkeissa.

Liity ite wikin uutiskirjeen tilaajiin ja seuraa meitä Twitterissäfacebookissa ja LinkedInissä

ite wikin yrityshaku

Iie wikin referenssihaku

ite wikin julkaisuhaku