Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yksilölliset kotisivut ilman koodaamista

post_image

TarjontaKäytämme kehittämäämme LiquidBlox-järjestelmää, mikä poistaa useita työvaiheita perinteiseen web-suunnitteluun verrattuna. Kun perusta on kunnossa, voimme keskittyä liiketoiminnan kannalta tärkeisiin asioihin.

Verkkosivuprojektit viedään mutkattomasti startista maaliin. Teknologiamme avulla jo ensimmäinen suunnitelma on eri laitteissa toimiva sivusto. Projektin vaiheet ovat selkeät ja asiakas tietää mihin sitoutuu. Verkkosivuprojektin ei tarvitse olla aikaa vievä ja monimutkainen.

Selaimen kautta käytettävä editori mahdollistaa kotisivujen ylläpidon samassa näkymässä, jonka vierailijat näkevät. Sivuja muokataan joustavasti yritykselle suunniteltujen blokkien tai sivupohjien avulla. Asiakkaan vastuuhenkilön koulutus kuuluu kaikkiin projekteihin.

Tutustu palveluun tästä >

Pinterest
LiquidBlox logo

LiquidBlox:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

LiquidBlox:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta LiquidBlox:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Webkehitys

LiquidBlox:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

LiquidBlox kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia