Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WordPress nettisivut yritykselle

TarjontaRakennamme nettisivut huomioiden sivuston ja yrityksen tavoitteet. Tavoitteita voi olla esimerkiksi myynti, liidien kerääminen tai käyttäjien osallistaminen. Jotta sivusto voi saavuttaa määritetyt tavoitteet, tulee se suunnitella oikealla tavalla.

Suunnittelemme asiakkaitasi varten.

Laitamme asiakkaidesi tarpeet etusijalle. Jos asiakkaasi eivät tunne sivuston palvelevan heitä, ei sivusto tule tuottamaan haluttuja tuloksia. Huomiota on siis kiinnitettävä kokonaisvaltaiseen käyttökokemukseen.

Suunnittelemme tarkoituksenmukaisesti.

Luonnollisesti nettisivujen tulee näyttää hyvältä. Sen lisäksi pitää olla selvää, mitkä ovat sivuston tärkeimmät tavoitteet ja mahdollisuudet niiden toteutumiseen. Näiden määritysten jälkeen sivuston tulee opastaa asiakasta polulla kohti haluttuja tavoitteita.

Suunnittelemme useille näyttöko’oille

Toteutamme nettisivut niin, että ne toimivat saumattomasti niin tietokoneella, tabletilla kuin myös puhelimella. Nykyään netin selaaminen puhelimella on yleisempää kuin koskaan, minkä vuoksi mobiililaitteiden käyttökokemus tulee ottaa suunnittelussa aina huomioon. Blogin puolella olemme käsitellyt, miksi on tärkeää olla responsiiviset kotisivut.

Pinterest
Sitekick Oy logo

Sitekick Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Sitekick Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sitekick Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Sitekick Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Sitekick kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia