Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkosivustojen toteutus ja alustavalinta

TarjontaAutamme organisaatioita valitsemaan oikean sisällönhallintajärjestelmän – ja autamme toteuttamaan sen.

Hyödynnämme CMS:n valinnassa vuosien ajan kehittämäämme toimintamallia. Se mahdollistaa päätökseen vaikuttavien tietojen koostamisen helposti ymmärrettävään kokonaiskuvaan. Arviointimme perustuu aina tosielämän käyttötapauksiin tai käyttäjätarinoihin. Emme koskaan tuota pelkästään teoreettista päätöstä, vaan esittelemme eri järjestelmiä käytännössä ja arvioimme niiden sopivuutta yhdessä asiakkaamme kanssa.  Tavoitteena on tunnistaa, mikä järjestelmä palvelee organisaation tarpeita ja työtapoja parhaiten. Verkkosivun hyödyntäminen ison mittakaavan e-commerce -ratkaisun pohjana voi vaatia hyvin eri asioita kuin pieni yrityssivusto.

Konsulttimme ovat CMS-toteutuksissa Suomen kokeneimpia. Kokemus rakentuu monien onnistuneiden projektien varaan alueilla kuten sivuston kehittäminen puhtaalta pöydältä, ylläpito ja pienkehitys, ERP- ja taustaintegraatiot, tilauksenhallintajärjestelmät, varausjärjestelmät, jne. Kehitys- ja ylläpitotyön lisäksi konsulteillamme on huomattavaa kokemusta työnkulun optimoinnin, käytettävyysparannusten, self service –palveluiden kehityksen ja pääkäyttäjäkoulutuksen saralla.

Pinterest
Kraftvaerk Finland Oy logo

Kraftvaerk Finland Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Kraftvaerk Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Kraftvaerk Finland Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Kraftvaerk Finland Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Kraftvaerk Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia