Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työasemien ja niihin asennettujen sovellusten mittaamista

TarjontaKotimainen Applixure tarjoaa tietoa laitteiden sekä sovellusten käytöstä ja kunnosta asiakkaille, jotka kaipaavat puolueetonta läpinäkyvyyttä työasemien kuntoon sekä proaktiivisempaa otetta laitteissa ja sovelluksissa esiintyviin ongelmiin.

  • Applixure auttaa tietohallintoa tunnistamaan toistuvat ja systemaattiset tietokoneongelmat, havaitsemaan poikkeavuuksia sekä toiminnallisia virheitä ja suorituskykyongelmia sekä nopeuttamaan ongelmanratkaisua ja vianselvittelyä.
  • Laatumittarit auttavat johtoa mm. optimoimaan IT-resurssien käyttöä, ohjaamaan kehitys- ja korjaustoimenpiteet alueille, joista on suurin hyöty sekä seuraamaan tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuutta.

Työasemiin ja niissä käytettäviin ohjelmistoihin liittyy usein pienempiä ja joskus vähän isompiakin toimivuusongelmia, jotka aiheuttavat häiriöitä työn tekemiselle, turhauttavat käyttäjiä ja tulevat siten organisaatioille arvaamattoman kalliiksi.

Applixure tarjoaa jatkuvasti ajan tasalla olevan kokonaiskuvan työasemien ja sovellusten kuntoon. Applixuren avulla tiedät mm. miten työasemat ja niihin asennetut sovellukset toimivat, miten niitä hyödynnetään ja mikä on niiden tietoturvan valmiustila.

Applixure kerää automatisoidusti tietokoneista kaiken relevantin tiedon, vie ne pilvipalveluun analysoitavaksi ja esittää tiedot visuaalisessa, valmiiksi jalostetussa muodossa. Asiakas saa reaaliaikaisen näkymän ympäristöstä sekä arvokasta historia-/trenditietoa laitteiden ja niihin asennettujen sovellusten käytöstä ja kunnosta. Tietoa voidaan tarkastella selkeiden, visuaalisten näkymien kautta ja niistä päästään porautumaan yksityiskohtiin laitekohtaisesti sekä sovellustasolla.

Applixuren tuottaman tiedon avulla asiakkaiden on helpompi kohdistaa konkreettisia kehitystoimenpiteitä niille alueille, joista on suurin hyöty. Käytännön hyötyjä ovat mm. IT-kustannusten merkittävä väheneminen sekä paremmin toimivien tietokoneiden tuoma käyttäjätyytyväisyyden ja tuottavuuden nousu.

Kun kaipaat puolueetonta läpinäkyvyyttä työasemien kuntoon sekä proaktiivisempaa otetta laitteissa sekä niihin asennetuissa sovelluksissa esiintyviin ongelmiin - valintasi on Applixure.

Kokeile maksutta - www.applixure.com

Pinterest
Applixure logo

Applixure:n tarjonta

It-omaisuuden hallinta

Lisätietoja

Applixure:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Applixure:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Applixure:n It-omaisuuden hallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Applixure kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia