Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Trailin avulla mediayhtiö hallitsee kalustoa vaivattomasti

TarjontaTrailin tausta on esittävissä taiteissa. Erilaisten produktioiden tuotannoissa valo-, ääni- ja videolaitteistoa sekä kalusteita tarvitaan suuria määriä ja sitä myös siirrellään jatkuvasti paikasta toiseen. Kokonaiskuva kalustosta, käyttöasteesta ja huoltotarpeesta pirstaloituu, ja resursseja hukataan. Yhteisproduktioissa vaarana on myös, että kalustot sekoittuvat eri yritysten kesken.

Trail on syntynyt tarpeesta pitää kaikki kalustoon liittyvä tieto hallussa helposti yhdessä käyttöliittymässä. Sen avulla pystyt hallitsemaan kaikkea kalustoosi liittyvää tietoa, optimoit kaluston käyttöastetta, suunnittelet investoinnit ja pidennät laitteiden käyttöikää ennakoivalla huoltosuunnittelulla. Lyhyesti sanottuna, säästät kalustoon liittyviä kustannuksia ja aikaa.

Pinterest
Trail Systems logo

Trail Systems:n tarjonta

Media

Lisätietoja

Trail Systems:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Trail Systems:n tarjontaa

Trail Systems:n Media -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trail Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia