Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekstisisällöt kuunneltavaan muotoon luonnollisen koneäänen lukemana

post_image

TarjontaLuonnollisen kuuloisen koneäänen avulla tekstisisällöistä saadaan tehtyä ääniversioita nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tekstisisältöä voidaan muokata ja päivittää jälkeenpäinkin ja saada korjaukset heti myös ääniversioon. Koneäänen kanssa voidaan lukea kaikki digitaalinen teksti, kuten verkkosivut, audioartikkelit, uutissovellukset, äänikirjat ja digikirjat, podcastit, koulutus- ja oppimateriaalit sekä kuulutukset. Kehittämämme koneääni on viikoittaisessa käytössä muun muassa Suomen Kuvalehden audioartikkelien luennassa sekä eri kustantamoiden tietopainotteisten äänikirjojen luennassa.

Tuotteisiimme kuuluu suomenkielinen koneääni Ilona ja suomenruotsalainen koneääni Amanda. Lisäksi pystymme tekemään räätälöityjä uniikkeja audiobrändiin sopivia koneääniä. Olemme tehneet oman koneäänen esimerkiksi Turun seudun joukkoliikenne Fölille pysäkki- muita kuulutuksia varten. Fölin koneääni toimii samalla äänellä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki koneäänemme ovat miellyttäviä kuunnella, sillä ne osaavat tauottaa ja painottaa puhettaan ihmismäisellä tavalla.

Pinterest
a.i.mater Oy logo

a.i.mater Oy:n tarjonta

Media

Lisätietoja

a.i.mater Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta a.i.mater Oy:n tarjontaa

a.i.mater Oy:n Media -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

a.i.mater kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia