Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ominaisuudet

TarjontaAsiakkaat ja myynti

Myyjän laskeutumissivu, missä kootusti myyjän meneillään olevat tarjoukset, tilaukset ja sovitut asiakastapaamiset ja muistutukset sekä myynnin tilanne kappaleina ja euroina. Tavoitteet ja niiden toteutuminen reaaliajassa. Tavoitteet myyjäkohtaisesti asetettavissa. Asiakasrekisteri ja asiakashistoria kokoaa yhteen kaikki asiakastiedot ja asiakastapahtumat.

Myynnin seuranta

Puhelut, käynnit ja muut asiakaskontaktit helposti merkittävissä ja haettavissa, muistukset sovittujen asioiden hoitamiseksi. Asiakashistoriasta myynnin tilanne millä tahansa hakuehdolla: Nimi, paikkakunta, postinumero, yhteyshenkilö…

Laajat raportoinnit yrityksen myynnin ja myyjien aktiivisuuden seurantaan. Palkanlaskenta myyntiprovisioiden perusteella suoraan järjestelmästä.

Tarjous, tilaus ja laskutus

Selkeät pdf:t, joiden ykkössivuksi voidaan lisätä oma mainossivu. Automaattisesti päivittyvä katelaskenta tukee hinnoittelua tehokkaasti. Tuotannon työmääräimet ja lähetteet sekä laskutus näppärästi suoraan tilauksesta. Laskutus myös vapaariveillä tai tuoterekisterin tuotteista.

Varasto ja tuotanto

Tuotantoerien koostaminen tilauksista. Automaattiset varaston muutokset mm. tilauksia tehtäessä ja toimitettaessa ja ostotilauksia vastaanottaessa. Kolmitasoinen tuoterakenne tukemaan tarkkaa varastonhallintaa. Inventaarioraportit kirjanpitoon ja hälytykset hyvissä ajoin varaston loppumisesta. Varaston ennakointi tilaskantaan perustuen. Selkeät ostotilaus pdf:t toimittajille ja tavaran kuittaukset suoraan Merppiin.

Lisäominaisuudet

Monipuoliset kateraportit tuotteittain, asiakkaittain, asiakasryhmittäin ja myyjittäin tehostamaan hinnoittelua ja parantamaan yrityksen tuottavuutta. Palkanlaskenta provisioprosentin perusteella. Tiedostopankki yrityksen sisäisiä tiedostoja varten. Esim. hinnastot myyjille, erilaiset tuote-esitteet tai muu yrityksen materiaali.

Pinterest
Merppi logo

Merppi:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Merppi:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Merppi:n tarjontaa

Merppi:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Merppi kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia