Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistokehitys

TarjontaPalvelemme ohjelmistokehityksessä ideatasolta aina vaativien teknologiaratkaisujen toteutukseen asti. Avullamme pääset visiosta vauhtiin kevyesti, saat nopeasti palautetta ideallesi ja saavutat tuloksia kustannustehokkaasti.

Konseptisuunnittelu

Ohjelmistokehityksen tehtävä on tukea asiakkaan strategiaa ja liiketoimintatavoitteita. Määrittelemme yhdessä ohjelmistoprojektin tavoitteet ja käyttötapaukset. Ennakoimme pullonkaulat ja valitsemme toteutukseen parhaiten sopivat teknologiat. Tarkennamme käyttötapauksia ja testaamme useita eri käyttöliittymiä prototyyppien avulla läpi koko projektin.

Määrittely ja toteutus

Ketterä ohjelmistokehitys takaa onnistuneen lopputuloksen. Käytämme iteratiivista projektimallia, mikä mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan reagoinnin muutoksiin. Moderni ohjelmistoarkkitehtuuri, nykyaikaiset teknologiavalinnat ja automatisoitu testaus takaavat ratkaisuillemme pitkän elinkaaren ja jouhevan jatkokehityksen.

Testaus ja jatkuva integraatio

Luotettavuus ja tietoturva kulkevat ohjelmistokehityksessä käsi kädessä. Kattava testaus takaa ohjelmistojemme korkean laadun sekä toimintavarmuuden kriittisissä ympäristöissä. Panostamme merkittävästi myös ohjelmistojemme tietoturvan testaamiseen. Testausprosessimme on pitkälle automatisoitu korkean laadun ja virheettömyyden takaamiseksi.

Käyttöönotto ja migraatio

Uuteen palveluun siirtymisen tulee olla kitkatonta niin asiakkaille kuin henkilöstölle. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat sujuvasta käyttöönotosta, ylläpidosta ja tarvittavista käyttökoulutuksista. Vaiheittainen eteneminen takaa, ettei muutoksesta aiheudu haittaa palvelun käytölle ja liiketoiminnalle.

DevOps-kehitys ja ylläpito

DevOps-mallilla kustannustehokkuutta ja ketteryyttä pilvessä. DevOps-mallissa ohjelmistokehitys ja sovelluksen ylläpito pilvessä ovat yksissä käsissä. Mallimme parantaa palvelujesi toimintavarmuutta, alentaa kustannuksia ja mahdollistaa automaation hyödyntämisen ohjelmistokehitysprosessin eri vaiheissa. Toimintatapamme ansiosta palvelujesi jatkokehitys on nopeampaa, päivityksiin ei tule katkoksia ja uusia ominaisuuksia saadaan tuotantoon vaikka päivittäin.

Pinterest
Poplatek Oy

Poplatek Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Poplatek Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Poplatek Oy:n tarjontaa

Poplatek Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Poplatek kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia