Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Noventia -Helpotamme hankinnan hommia

Tarjonta

Toimittajarekisteri

Noventiassa yrityksen kaikkien toimittajien tiedot saadaan yhteen keskitettyyn paikkaan. Tiedot voidaan kerätä toimittajilta, lisätä hankintatiimin toimesta tai tuoda integraatiolla muista lähteistä.

Toimittajakyselyt

Toimittajakyselyjen avulla voidaan helposti kerätä ja raportoida toimittajayrityksiin ja niiden toimintaan liittyvää tietoa. 

Usein toimittajakyselyllä selvitetään esimerkiksi laatu- ja ympäristöasioita, vaatimustenmukaisuutta sekä kerätään tietoa vaikkapa sertifikaateista.

Toimittaja-arviot

Toimittaja-arvion avulla voidaan kerätä tietoa toimittajien suoriutumisesta. Arviointikyselyt voidaan rakentaa joustavasti tarpeen mukaan ja sisältö voi vaihdella esimerkiksi tyypillisestä Scorecard-arvioinnista laajempaan toimittaja-auditointiin. Työkalu mahdollistaa myös kategoriakohtaiset vertailut.

Sähköinen tarjouspyyntö

Sähköisellä tarjouspyynnöllä kilpailutusten tekeminen ja hallinnointi helpottuu. Valmiiden tarjouspyyntöpohjien käyttö säästää aikaa ja vaivaa. Prosessi on selkeä ja läpinäkyvä. Toimittajien vastaukset saadaan automaattisesti vertailukelpoisena raporteille.

Tarjouspyyntö on joustava ja soveltuu kaikenlaisiin hankintoihin.

Huutokaupat

Sähköinen huutokauppa on tehokas tapa hoitaa hintaneuvottelut. 

Huutokauppa on tasapuolinen kaikille osallistujille ja mahdollistaa kaikkien päätöksentekoon vaikuttavien asioiden huomioimisen kokonaisvertailussa.

Sopimushallinta

Noventiassa hankintasopimusten tiedot löytyvät samasta paikasta muun kumppanitiedon kanssa. 

Sopimusmassasta on helppo nähdä läpileikkauksena sopimusten avaintietoja, saada muistutuksia sekä pysyä ajantasalla sopimusten tilanteesta. Lisäksi! Noventian sopimushallintaan on integroitu Citrus SopimusRobotti, joka mahdollistaa sopimuksen automaattisen laatimisen ja neuvottelun osapuolten kesken.

Ota yhteyttä

Timo Sahakari

Timo Sahakari

Myyntijohtaja, Noventia Oy

+358 50 464 8662

timo.sahakari@citrus.fi

Pinterest
Noventia Oy logo

Noventia Oy:n tarjonta

Hankinta

Lisätietoja

Noventia Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Noventia Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Noventia Oy:n Hankinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Noventia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia