Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laadukkaat kotisivut yritykselle

post_image
Tarjonta

Kotisivut yritykselle Turku | Tampere

Saat laadukkaat kotisivut, jotka ovat yrityksesi näköiset ja toimivat huoletta kaikilla päätelaitteilla. Intohimomme digiin saa meidät palvelemaan sinua nopeasti sekä ammattitaitoisesti.

Rakennamme kotisivut yritykselle edullisesti sekä laadukkaasti. Toteutamme kotisivut WordPress-julkaisualustalla. Kotisivujen sisältöä kuten kuvia ja tekstejä päivität helposti itse. Sivustoon voidaan liittää myös tarvitsemasi lisäosat. Huolehdimme kotisivuprojektisi kokonaisvaltaisesta toteutuksesta.

Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa ja Tampereella.

Selkeät mobiiliystävälliset kotisivut yritykselle

Toteuttamamme sivusto on mobiiliystävällinen, mikä tarkoittaa sitä että sivustosi mukautuu aina käytettävälle päälaitteelle oikein ja selkeästi. Voit muokata kotisivujen sisältöä helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla.

Toteutuksen jälkeen saat meiltä nopeasti apua kaikkiin kotisivujasi koskeviin kysymyksiin. Meillä on pitkä kokemus erityyppisten projektien toteutuksesta.

Laaja-alainen kokemus kotisivujen toteutuksesta eri aloille

Olemme toteuttaneet satoja sivustoja monille eri toimialoilla, kuten mm. metalliurakointi, lvi-urakointi, kiinteistöhuolto, sähkö- ja automaatiosuunnittelu, elektroniikkateollisuus, koulutus, henkilöstövuokraus.

Kotisivujen ilme

Tiedämme miten käyttäjät hakevat tietoa sivuilla. Ja osaamme ehdottaa yrityksesi alalla olevia ratkaisuja. Haastattelun pohjalta myös osaamme luoda yrityksellesi sellaisen ilmeen, joka vastaa kohderyhmäsi tarpeita.

Olemme toteuttaneet kotisivuja niin pitkään, että tiedämme ne yleisimmät pullonkaulat, jossa kotisivutoteutus tai suunnitelma mahdollisesti junnaa yleensä paikallaan. Kokemuksemme avulla osaamme hyvin ennakoida nämä karikot ja toteutus sujuu kanssamme sujuvasti maaliin asti.

Kotisivutoteutuksen pullonkaulat

Olemme toteuttaneet kotisivuja niin pitkään, että tiedämme ne yleisimmät pullonkaulat, jossa kotisivutoteutus tai suunnitelma mahdollisesti junnaa yleensä paikallaan. Kokemuksemme avulla osaamme hyvin ennakoida nämä karikot ja toteutus sujuu kanssamme sujuvasti maaliin asti.

Ystävällisyys ja vuorovaikutus

Kunnioitamme ja kuuntelemme asiakkaamme ajatuksia. Suunnittelemme yhdessä parhaiten asiakkallemme toimivan ratkaisun.

Pinterest
Digitoimisto Viisam Oy logo

Digitoimisto Viisam Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Digitoimisto Viisam Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Digitoimisto Viisam Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Digitoimisto Viisam Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitoimisto Viisam kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia