Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyva ICT hallinta on liiketoimintalähtöistä

TarjontaMeidän lähtökohtamme ICT hallintaan on se, että hyvällä hallintamalilla ja palveluiden hallinnalla ansaitaan ensi paikka liiketoiminnan rinnalle. Kun perusta on kunnossa on mahdollista tehdä myös digiloikkia. Perustan rakentaminen aloitetaan aina liiketoiminnan analysoinnista. Liiketoiminnasta määritellään sen luonne, tietointensiivisyys, kulu- ja katevirrat eli karkea business arkkitehtuuri.

Tietohallonnon prosessi- ja hallintamalleja on useita, meillä on käytännön kokemusta lukuisista erilaisista malleista. Kun karkea business arkkitehtuuri on selvillä voidaan valita ”sopivan kokoiset” ICT prosessi- ja hallintamallit – siis ei hallintaa hallinan vuoksi, vaan katse tiukasti liiketoiminan tarpeissa.

Hyvin toimiva ja liiketoimintaa palveleva ICT sekä liiketoimmin ja ICT:n yhteiset käytännöt ja yhteistyö luovat hyvän kasvualustan ICT:n mahdollistamille liiketoimintainnovaatioille.

Pinterest
Rsult / Pro Cio Oy logo

Rsult / Pro Cio Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Rsult / Pro Cio Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rsult / Pro Cio Oy:n tarjontaa

Rsult / Pro Cio Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Rsult / Pro Cio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia