Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HS-Works laitetoimittajana

post_image

TarjontaTietokoneet ja oheislaitteet on järkevintä ostaa asiantuntevan kumppanin kautta. Yrityksesi ei kannata hukata resursseja tarvetta vastaavan laitteiston etsimiseen. Meiltä HS-Worksilta saat juuri tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden valmiiksi asennettuna ja perille toimitettuna. Meiltä saat laitteet suoralla kaupalla, leasingilla tai palvelupakettina.

HS-Works tarjoaa myös AV-ratkaisuja. AV:llä tarkoitetaan ääntä ja kuvaa. Perinteisesti AV on ollut oma lajinsa, mutta nykyään, kun laitteet ovat verkossa, tämä osa-alue mielletään osaksi IT:tä. Laitteita hallitaan tietokoneilla ja niiden pääsääntöinen käyttö tehdään tietokoneella. Tämän takia me HS-Worksilla teemme paljon työtä myös neuvotteluhuoneiden, mainosnäyttöjen ja taustamusiikkijärjestelmien kanssa.

Pinterest
HS-Works Oy logo

HS-Works Oy:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

HS-Works Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta HS-Works Oy:n tarjontaa

HS-Works Oy:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

HS-Works kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia