Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitan Data Center tarjoaa konesalipalvelut Helsingin ytimessä

post_image

TarjontaEtsitkö uutta tilaa palvelimille ja tietoliikennelaitteillesi? Tarvitsetko varakonesalia tai turvallisen paikan mihin ajaa varmistuksia ja toteuttaa Disaster Recovery -suunnitelmia? Digitan Data Center -palvelut tarjoavat luotettavaa ja vakaata konesalitilaa yrityksille, jotka miettivät palvelimiensa tai muiden tietoliikennelaitteidensa uudelleensijoitusta tai hajauttamista.

Digitalla on pääkaupunkiseudulla useita konesaleja ja laitetiloja ympäri Suomen. Helsingin Pasilassa Data Center -asiakkaat nauttivat parhaasta mahdollisesta liitettävyydestä, sillä konesaleista on monipuoliset ja erinomaiset yhteydet kaikkialle maailmaan. Digita tarjoaa Data Center -asiakkailleen myös asiantuntijapalveluita paikan päällä tarpeen mukaan.

Digitan moderni Pieni Paja Data Center tarjoaa suuria mahdollisuuksia Helsingin Pasilassa

Uusi korkeimman turvatason Pieni Paja konesalimme tieto- ja internetliikenteen kansain­välisessä yhteysliikennepisteessä Pasilassa, Helsingissä, mahdollistaa yhteydet kaikkialle Eurooppaan ja Pohjoismaihin vastaten vaativimpiinkin suorituskyky- ja palvelutarpeisiisi.

Konesalissamme on laaja valikoima tietoliikenneoperaattoreita. Tämä tarjoaa useita vaihtoehtoja nopeille tietoliikenneyhteyksille, jotka takaavat parhaat mahdolliset verkon latenssit. Kaukokylmäverkon hyödyntäminen ja 100 % tuulisähkön käyttäminen nostaa konesalin energiatehokkuudeltaan huippuluokkaan taaten kestävän kehityksen tavoitteidesi täyttymisen.

Erinomainen sijainti ja kaikki tarvittavat konesalipalvelut

Ainutlaatuinen sijainti tietoliikenteen hermopisteessä tarjoaa erinomaiset yhteydet kaikkialle maailmaan. Pasilassa sijaitsee muun muassa tieto- ja internetliikenteen yhdysliikennepiste FICIX eli saatavilla on kaikkien keskeisimpien operaattoreiden yhteyspalvelut.

Helsingin Data Center -konesalipalvelumme täyttävät vaativimpienkin asiakasryhmien turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset. Konesalien sähkönsyöttö on moninkertaisesti varmistettu. Helsingin kaupungin kaukokylmäverkkoon liitetty sali on energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa. Kaikki kuluttamamme sähkö on Pohjoismaissa tuulivoimalla tuotettua.

Luotettavat asiantuntijapalvelut ketterästi ja asiakaslähtöisesti

Data Center -palvelumme tarjoavat luotettavaa ja vakaata konesalitilaa yrityksille, jotka miettivät palvelimiensa tai muiden tietoliikennelaitteidensa uudelleensijoitusta tai hajauttamista.

Lue lisää Digitan konesalipalveluista tästä

Pinterest
Digita Oy logo

Digita Oy:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

Digita Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Digita Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

IoT
It-infrapalvelut

Digita Oy:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digita kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia