Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen tuotekehitysprosessi

TarjontaOrchidea tukee systemaattista tuotekehitysprosessia. Systemaattinen ideoiden kerääminen ja käsittely varmistaa, että parhaat ideat saadaan talteen ja jatkokehitettyä tuottoisiksi innovaatioiksi. Teemoitetut menetelmät innovaatiohaaste ja digitaalinen aivoriihi kehittävät ratkaisuja organisaation tarpeeseen. Ideapankista on nopeaa hakea ideoita työstössä olevaan tarjoamaan monipuolisten hakuominaisuuksien avulla. Keksinnöille on oma keksintöilmoitusten käsittelyprosessinsa.

Orchidea salkunhallinta mahdollistaa projektisalkun systemaattisen arvioinnin. Tyypillisesti projektit arvioidaan ensimmäisen kerran niiden olleessa ehdolla toteutukseen sekä sen jälkeen säännöllisesti esimerkiksi vuosineljänneksittäin. Arvioinnin pohjalta organisaation on helpompi tehdä informoituja päätöksiä niistä projekteista, johon rajalliset resurssit halutaan kohdistaa.

Pinterest
Orchidea Innovations Oy logo

Orchidea Innovations Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Orchidea Innovations Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Orchidea Innovations Oy:n tarjontaa

Orchidea Innovations Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Orchidea Innovations kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia