Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiantuntijaksi Lawderiin

post_image

TarjontaHaluatko keskittyä jakamaan oman asiantuntemuksesi Lawderin sadoille asiakkaille? Käytä aikasi myynnin, markkinoinnin ja sähköisten palveluiden kehittämisen sijasta asiantuntijuutesi tarjoamiseen Lawderin asiakkaille.

LAWDER MYY PUOLESTASI JA TARJOAA OSAAMISTASI SADOILLE ASIAKASYRITYKSILLE

Lawder on laki- ja hallintopalveluiden markkinapaikka, jossa voit tarjota asiantuntemustasi sadoille asiakkaille pari pykälää fiksummin. Tietosuoja-asiantuntijoidemme konsultointien määrä on kasvanut 30 % viimeisen vuoden aikana.

SAAT KÄYTTÖÖSI MODERNIT ASIAKASPALVELUKANAVAT JA OMAN VIRTUAALISEN LAKITOIMISTON NEUVOTTELUTILOINEEN

Lawderin avulla saat käyttöösi modernit asiakaspalvelukanavat sekä modernit palvelut, joiden avulla esimerkiksi voit auttaa asiakkaitasi automatisoimaan sopimusprosesseja tai hyödyntämään automaation tuomia mahdollisuuksia laki- ja hallintopalveluissa.

Suuret konsultointiyritykset pystyvät panostamaan teknologian hyödyntämiseen. Yksinyrittäjänä näitä resursseja ei ole ja teknologian hyödyntäminen omassa asiantuntijatyössä on kallista – jopa mahdotonta.

OSAAMISEN KEHITTÄMINEN JA VERTAISTUKI ASIANTUNTIJUUTESI TUEKSI

”Lawderin yhteisön kautta olen saanut valtavasti uusia asiantuntijoita verkostooni ja jaamme osaamistamme puolin ja toisin. Voimme keskustella ajankohtaisista aiheista laajassa yhteisössämme ja keskusteluista poikii usein lisämyynnin aihioita omille asiakkailleni. ”

MAHDOLLISTAT JATKUVAN LASKUTUKSEN YKSITTÄISEN TUNTILASKUTUKSEN SIJAAN

”Asiakkaani ovat kyllästyneitä Exceleihin, joita he pystyvät itsekin luomaan. Lawderin avulla voin tarjota arkea helpottavia palveluita asiakkaideni käyttöön, minkä vuoksi mahdollistan asiantuntijapalvelujeni jatkuvan laskutuksen tuntilaskutuksen sijaan.”

Pinterest
Lawder Oy logo

Lawder Oy:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Lawder Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lawder Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Lawder Oy:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Lawder kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia