Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Analytiikan ja tiedolla johtamisen asiantuntemusta ja palveluita useille eri toimialoille

post_image
Tarjonta

Oli kyseessä konsultointi, tietovarastointi ja integraatiot, edistynyt analytiikka, koneoppiminen tai tekoäly – me olemme kumppanisi.

KONSULTOINTI

Konsultointipalvelujemme avulla raaka data muutetaan liiketoimintaa palvelevaksi informaatioksi. Oli kyse teknologia- tai arkkitehtuurivalinnoista, asiantuntijoidemme avulla varmistat, että tiedolla johtamisen ratkaisut vastaavat tulevaisuuden tarpeita.

Tarjoamme myös Finanssiliiketoiminnan konsultointipalveluja.

TIETOVARASTOT JA INTEGRAATIOT

Tiedonhallinnan keskiössä on tietovarastointi joko on-premise-ratkaisuna tai pilvipalveluna. Käytämme moderneja tietovarastointimenetelmiä, kuten DataVaultia ja huippuluokan teknologioita, kuten kehittämäämme tietovarastokiihdytintä, Warehouse Warlockia, datan keräämiseen ja säilytykseen ja liiketoimintaratkaisujen käyttöön.

Teknologiaosaamisemme kattaa kaikki yleisimmät tietovarastointiteknologiat, on-premise tai Azure- ja AWS-pilvipalveluna. Käytämme Microsoft SQL:ää, DataLakea, SSIS:ää, SSAS Tabular:ia, DataFactorya, Snowflakea ja Informaticaa, muutamia mainitaksemme.

RAPORTOINTI JA ITSEPALVELUANALYTIIKKA

Tiedolla johtamisen näkyvin osa on yleensä erilaiset visuaaliset mittaristot ja analytiikkaratkaisut tai lainsäädännön ja liiketoiminnan edellyttämät raportit.

Me autamme yritystäsi tuomaan datan liiketoiminnan käyttöön aina ylimmästä johdosta operatiiviselle tasolle saakka.

EDISTYNYT ANALYTIIKKA

Olemme auttaneet lukuisia asiakkaitamme hyödyntämään liiketoimintadataa edistyneen analytiikan avulla toiminnassaan. Hyödynnämme ratkaisuissa koneoppimista ja tekoälyteknologioita, kuten R:ää, Pythonia ja Databricksiä.

PROJEKTIPALVELUT

Toteutamme projektit moderneja teknologioita ja ketteriä menetelmiä, kuten SAFea ja DataOpsia hyödyntäen. Projektitoteutusten lisäksi tarjoamme myös projektinhallintaa ja palvelumuotoilua.

Pinterest
Evitec logo

Evitec:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Evitec:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Evitec:n tarjontaa

Evitec:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Evitec kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia