Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aidosti liiketoimintaa tukevien toimintajärjestelmien kehitys

TarjontaAutamme ymmärtämään eri standardien vaatimuksia ja rakentamaan sertifioitavan toimintajärjestelmän. Emme tule valmiiden konseptien ja työkalujen kanssa, vaan katsomme jokaisen tapauksen erikseen liiketoiminnan näkökulmasta ja käytössä olevia työkaluja mahdollisuuksien mukaan hyödyntäen. Olemme erikoistuneet laatu- ja tietoturvajärjestelmien integrointeihin, mutta autamme myös toimialakohtaisten standardien liittämisestä järkevästi kokonaisuuteen. Standardien ja sertifiointiprojektien laajan tuntemisen lisäksi tekninen osaamisemme on huippuluokkaa. Ennen kaikkea olemme kuitenkin hyvin ihmisläheisiä ja huumorintajuisia - näin teemme kuivista aiheista raikkaita ja kouluttamisella saadaan oikeita vaikutuksia aikaan.

Laaja kokemuksemme alusta loppuun vedetyistä projekteista ja ylläpidosta, täysin itse teknisesti toteuttaen ja ilman ulkopuolista konsulttia, löytyy seuraavista standardeista ja auditointityökaluista:

ISO/IEC 20000, ISO/IEC 27001, ISO 14001, ISO 9001, KATAKRI

Näistä IT-palvelunhallinta- ja tietoturvahallintajärjestelmien sertifiointi tehtiin asiantuntijamme toimesta Suomen ensimmäisenä tuplasertifiointina jo vuonna 2011.

Pinterest
HITHA Oy logo

HITHA Oy:n tarjonta

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Lisätietoja

HITHA Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta HITHA Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Tietoturva

HITHA Oy:n Laatu, turvallisuus ja ympäristö -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

HITHA kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia