Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterä lähestyminen yksilölliseen ohjelmistokehitykseen / Agile approach to custom software development

TarjontaAdexinilla käytämme mieluiten ketterää lähestymistapaa kehitykseen. Tiimimme on työskennellyt ketterien metodien kanssa yli 10 vuotta ja on nähnyt hyödyt projektien johtamisesta tällä tavoin. Teknologia ja käyttäjien tarpeet muuttuvat nopeasti. Tärkeää on se, että käytössä on ketterä lähestymistapa, jolla voidaan varmistaa, että lopputuote ei vain vastaa loppukäyttäjän tarpeisiin, vaan täyttää myös senhetkiset teknologiset standardit.

At Adexin we prefer to utilize an Agile approach to development. Our team has been working with agile methodologies for 10 plus years and have seen the benefits of managing projects in this manner. Technology and user needs change quickly. It is important to utilize an agile approach to ensure that the final product not only meets the needs of the end-user but holds up to the current technological standards.

Pinterest
Adexin logo

Adexin:n tarjonta

Ketterät menetelmät

Lisätietoja

Adexin:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Adexin:n tarjontaa

Adexin:n Ketterät menetelmät -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Adexin kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia