Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Luotettavaksi kumppaniksi ISO-sertifioinneilla ja M365-työvälineillä

03.06.2021 Webinaari

TapahtumaYritykset niin Suomessa kuin maailmallakin sertifioivat toimintaansa yhä kiihtyvällä tahdilla. Usein sykäys ISO-sertifiointiin lähtee yrityksessä tärkeän asiakkaan vaatimuksesta. Asiakkaat, jotka esittävät sertifiointivaatimuksia, ovat yleensä itse sertifioineet toimintaansa todeten, että oma toiminta on kehittynyt ison harppauksen eteenpäin ja osaavat vaatia kumppaneiltaan yhä enemmän.

ISO-sertifioidut yritykset nähdään luotettavina kumppaneina ja asiakas tietää saavansa sovitun mukaista palvelua turvallisesti.

 

Mitä hyötyä M365-palveluista on sertifioinnin hankkimisen kannalta?

Microsoftin uusimmat työvälineet tuovat automatisoituja keinoja esimerkiksi tietoturvasertifioinnin hankintaan. Lisäksi M365-palvelut tarjoavat helppoja ja kevyitä ratkaisuja prosessien rakentamiseen, jolloin sertifioinnin asettamat vaatimukset saadaan helposti ja kustannustehokkaasti täytettyä.

 

Tässä webinaarissa kuulet

  • Mitä konkreettisia hyötyjä asiakkaamme ovat saaneet ISO-sertifiointiprojekteistaan
  • Miten sertifiointiprojektit on onnistuneesti pystytty viemään maaliin – opit teidän hyödynnettäväksi
  • Miten pystymme entistä paremmin hyödyntämään M365/Azure -työvälineitä, erityisesti tieto- ja työturvallisuusvaatimusten näkökulmasta

Webinaari on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joiden edustamat yritykset

  • Eivät omista ISO-sertifikaatteja, mutta suunnitelmissa on sertifioida jokin toiminta/ johtamisjärjestelmänsä osa-alue (esim. laatu, ympäristö, työturvallisuus, tietoturvallisuus)
  • Haluavat saattaa toimintansa ISO-sertifiointien vaatimalla tasolle ilman virallista sertifiointia
  • Haluavat ottaa valmiin liiketoiminnan kehittämisen konseptin käyttöön
  • Haluavat saada yleisesti enemmän tietoa ISO-sertifioinneista ja O365-työvälineiden hyödyntämisestä

Tule siis CloudNown ja Tumbaconin 45 minuutin webinaariin torstaina 3.6.2021 klo 14 kuulemaan, miten voitte ottaa ensiaskeleet kohti ISO-sertifiointia ja hyödyntää M365-palveluita sertifioinnin saavuttamisessa.

Ilmoittaudu mukaan!

https://www.cloudnow.fi/Webinaari+ISO-sertifioinnit

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.06.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 20.5.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä