Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari 5.3. klo 9: Mikä digitaalinen työympäristö?

05.03.2019 Internet Webinaari

TapahtumaMikä on digitaalinen työympäristö? Miten toimiva digitaalinen työympäristö parantaa asiakaskokemusta?

Hyvin toimivassa digitaalisessa työympäristössä optimoidut laitteet toimivat saumattomasti hyödyntäen moderneja ohjelmistoja mahdollistavaa tietoturvaa ja ainutlaatuista käyttäjäkokemusta unohtamatta. Ihanteellinen digitaalinen työympäristö takaa käyttövalmiit modernit laitteet, proaktiivisen käyttäjätuen, sekä organisaatioiden yli saumattomasti toimivat turvalliset pilvipohjaiset ryhmätyökalut. Tällaisessa työympäristössä työskentelet tehokkaasti digitaalisissa ryhmätyötiloissa - myös etänä ja ajasta ja paikasta riippumatta,  ja luot itsellesi ja asiakkaallesi ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen tekoälyn ja automaation avulla.

Tule kuulemaan, miksi työympäristöön kannattaa ehdottomasti investoida ja miten hyvin toimiva digitaalinen työympäristö parantaa asiakaskokemusta ja säästää euroja. Tätä ei voi ohittaa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 05.03.2019
Kaupunki: Internet
Paikka: Internet
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 28.2.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä