Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnanohjauksen pilviaamu

18.05.2021 Webinaari

TapahtumaPilveen siirtyminen tulee olemaan monelle organisaatiolle välttämätön askel tulevaisuudessa ja online-alustalla toimiminen tuo mukanaan paljon uusia mahdollisuuksia. Miten pilvisiirtymään kannattaa varautua ja mitkä asiat muuttuvat? Mitä pitäisi ottaa huomioon etukäteen, kun pohtii toiminnanohjausjärjestelmän tai järjestelmätoimittajan valintaa? Mitkä ovat vaikutukset oman organisaation osaamisvaatimuksiin?

Näihin aiheisiin pureudutaan toiminnanohjauksen ajankohtaisaamupäivässä toukokuussa! Tapahtuman keynote-puheenvuorosta vastaa Karl O'Leary Microsoftilta ja lisäksi puhujina ovat Midagonin Paula Aaltonen, YIT:n Esa Nykänen, Inlookin Antti Metsola sekä Efiman Kai Lyytinen.

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa mukaan kuulolle!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.05.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 20.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä