Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkaat prosessit ja digitalisaatio: teollisten projektien suuri mahdollisuus

30.11.2018 Helsinki

TapahtumaTeollisten projektien tuottavuus on Suomessa luvattoman heikolla tasolla. Projekteissa tehdään turhaa työtä, mikä nostaa kustannuksia ja vaikuttaa väistämättä myös työntekijöiden hyvinvointiin. Projektikohteissa ammattiosaajat etsivät hukassa olevia materiaaleja, siivoavat edellisen työvaiheen tekijän jälkiä tai korjaavat huonoa laatua. Kaikki tämä on turhaa, tuottamatonta työtä, joka voitaisiin karsia pois toimintamalleja kehittämällä.

Digitalisaatio voi olla hyvä apu tehokkaaseen toimintaan, mutta se ei tarjoa oikotietä tuottavuuteen. Digitaalisista ratkaisuista saadaan apua ongelmien ratkaisuun vain jos toimintamalleja ja prosesseja kehitetään. Kun toimintamallit ovat kohdallaan, digitaaliset työkalut ja ratkaisut mahdollistavat nopean tiedon jakamisen ja hyödyntämisen. Johdolla, työntekijöillä ja asiakkaalla on tarkoituksenmukainen näkyvyys reaaliaikaiseen tietoon, jota voidaan hyödyntää toiminnan tukena.

Seminaarissa haastetaan kuulijat pohtimaan teollisten projektien tehottomuuden taustalla olevia syitä. Lisäksi nostetaan keskusteluun tutkimustuloksia muun muassa teollisten toimijoiden sokeudesta tuottavuusongelmille sekä liiketoimintamallien ja kansainvälistymisen kipukohtia.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.11.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Ravintola Palacen Juhlasali, Eteläranta 10, Helsinki
Lisätty: 19.11.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä