Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nintex Forms for SharePoint webinaari To 24.5. klo 9-10.15

24.05.2018 Webinaari
Tapahtuma

SharePointista automatisoinnin alustaksi

Osa 1: Nintex Forms for SharePoint

To 24.5. klo 9.00-10.15

Tarpeet automatisoinnin osalta kasvavat kiihtyvällä tahdilla. Prosessien automatisointi lisää merkittävästi organisaation ketteryyttä, sekä tukee vahvasti sen kasvua. Lisäksi automatisoinnilla voidaan vapauttaa resursseja sinne, missä ne tuottavat aidosti lisäarvoa niin sisäisesti kuin asiakkaillekin!

 

SharePoint on paljon muutakin kuin vain tiedostojen tallentamisen alustapalvelu. Se voi toimia myös automatisoinnin pohjana. Automatisointiin liittyy olennaisesti myös lomakkeet, joilla kerätään automatisoinnissa käytettävä tarpeellinen ohjaava sekä luokitteleva metadata. Perinteisesti lomakkeita on rakennettu InfoPathin avulla, mutta tuon tuotteen kehittäminen on jo lopetettu ja viimeisin saatavilla oleva versio on 2013. Lisäksi lomakkeiden rakentaminen on ollut haastavaa, vaatinut ulkopuolista apua ja kaikkia uusia SharePointin tarjoamia ominaisuuksia ei ole edes pystynyt hyödyntämään, näistä esimerkkinä Hallitut Metadatat. 

 

Tässä webinaarissa kuulet Ederan SharePoint -gurujen Jarkko Muhosen ja Hannu Kauremaan johdolla, kuinka edesautat prosessien automatisointia Nintex Forms for SharePoint:n avulla. Mukana myös puheet käytäntöön vieviä demoja, ja pääset näkemään käytännössä miten älykäs, helppokäyttöinen ja näyttävä lomake rakentuu! Webinaarin vierailevana tähtenä tällä kertaa Ben Sanders Nintexiltä!

 

Tervetuloa kuulolle!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 24.05.2018
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 16.5.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä