logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Location Business Forum 2018

06.11.2018 Helsinki

TapahtumaLocation Business Forum 2018 -seminaarissa pääset tutustumaan paikkatiedon hyödyntämisen uusimpiin kokemuksiin ja mahdollisuuksiin. Rinnakkaiset teemaseminaarit käsittelevät keynote-alustuksien ja paneelien tukemina paikkatiedon tarjoamia hyötyjä ja innovatiivisia ratkaisuja.

Paikkatietoklusteri FLIC järjestää koko päivän maksullisen LBF2018-asiantuntijaseminaarin Paikkatietomarkkinoiden toisena päivänä tiistaina 6.11.2018.

Seminaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa miten paikkatiedot tehostavat prosesseja, toiminnan laatua ja tuottavuutta. Ohjelmasta vastaavat alan huippuyritykset. Seminaarin aikana on mahdollisuus tutustua Paikkatietomarkkinoiden laajaan näyttelyyn.

Teemaseminaarit

Seminaarissa voi valita mitkä teemaseminaarit kiinnostavat. Kahvituntien ja lounaan aikana voi vaihtaa seminaarisalia. Aamupäivän teemoja ovat Kartoitus ja mittaus, Omaisuuden hallinta, Liikenne ja logistiikka, Avaruus. Iltapäivän teemoja ovat Kaupunkimallit, Rakentaminen, Metsätalous.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.11.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Lisätty: 12.10.2018

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

3d-räiskintä, sähkötupakka, ja kiinteistövälittäjät korvaava palvelu keräsivät suurimmat rahoituskierrokset 2018
eCraft rakentaa Suomen suurimman Microsoft Dynamics-osaamiskeskittymän ostamalla EVRYn Dynamics-liiketoiminnan
Näin toimii innovatiivinen hankinta - jopa 1,75 miljardin arvosta julkisia hankintoja tavoitellaan tehtäväksi innovatiivisesti