Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lataa webinaaritallenne: Tiedon- ja dokumentinhallinta yrityksissä

Webinaari

TapahtumaLataa maksuton webinaaritallenne ja kuuntele informaatiohallinnan asiantuntijoidemme parhaimmat vinkit ja ratkaisut tiedonhallintaan liittyen.

Digitalisaation myötä kasvanut tiedon määrä sekä kiristynyt tietosuojalaki on luonut yrityksille uudenlaisia haasteita tiedonhallintaan liittyen. Tavallisimpia haasteita aiheuttaakin tiedostojen jaot, versioiden hallinta sekä uudet raportointitarpeet. Tiedonhallinnan ratkaisuilla yritysten dokumentit ja eri järjestelmiin kertynyt tieto saadaan integroitua yhteen, jolloin tieto on helpommin hallittavissa ja tehokkaammin hyödynnettävissä.

Webinaarimme vastaa mm. näihin kysymyksiin:

  1. Millaisia megatrendejä tiedonhallintaan liittyy?
  2. Miten dokumentinhallinta vaikuttaa yrityksen tietoturvaan ja tietosuojaan?
  3. Millaisia liiketoimintahyötyjä tiedonhallinnan avulla voidaan saavuttaa?
  4. Miten tiedonhallinnan projektissa päästään alkuun?

Webinaaritallenteen kesto on noin 45 minuuttia. Lataus on täysin maksuton eikä se sido sinua mihinkään. Lataa tallenne nyt!

 

Tapahtuman tiedot

Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.12.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä