Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Huld TV – Kohti kokonaisvaltaista turvallisuutta

27.08.2020 Webinaari

TapahtumaHuld TV:n kolmannessa jaksossa käsittelyssä on ajankohtainen ja kiinnostava turvallisuus. Onko jatkuva digitalisoituminen suurempi uhka kuin mahdollisuus? Missä vaiheessa toiminnallinen turvallisuus tulisi ottaa huomioon? Miten omien turvatoimenpiteiden riittävyys varmistetaan, kun yhdistetään fyysistä ja digitaalista maailmaa? Muun muassa näitä asioita pohditaan jakson aikana, kun asiantuntijana toimii Huldin digitaalisesta turvallisuudesta vastaava Tarmo Kellomäki. Ilmoittaudu mukaan jaksoon täältä.

Huld TV, Jakso 3 – Kohti kokonaisvaltaista turvallisuutta

To 27.8.2020 9:00-9:30 

Mikä on Huld?TV? 

Huld?TV on formaatti interaktiivisille livelähetyksille, jotka jaetaan netin kautta kuukausittain. Jaksojen aikana keskitymme erilaisiin mielenkiintoisiin teemoihin. Kuulijat voivat lähettää kysymyksiä esiintyjälle jakson aikana ja kysymyksiin vastataan lähetyksen ollessa käynnissä. Kahden ensimmäisen jakson tallenteet voit katsoa Huldin Youtube -kanavalta.

Miten osallistua?

Osallistuminen on yksinkertaista. Huld?TV jaksot lähetetään GoToWebinar?-työkalun avulla. Ilmoittaudu täältä, ja saat linkin jaksoon sähköpostiisi. Saat vielä muistutuksen jaksosta lähempänä ajankohtaa.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.08.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.8.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä