Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Enfo Success Day

22.04.2021 Webinaari

TapahtumaEnfo Success Day pureutuu menestystarinoihin muuttuvassa maailmassa. Tule kuulemaan, miten asiakkaamme, kuten Alko, Attendo, Otava ja Pharmadata, ovat luovineet uudenlaisessa toimintaympäristössä hyödyntäen muun muassa pilvipalveluita, integraatioita sekä tiedolla johtamista. Päivän aikana pureudumme myös mm. tietoturvaan: Kyberturvallisuuskeskuksen ja Enfon asiantuntijat kertovat lisää tietoturvapoikkeamien löytämisestä, ja kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll valottaa, miten digitaalinen turvallisuus saadaan valjastettua yrityksen kilpailueduksi. 

Virtuaalinen tapahtuma sopii niin IT-päättäjille kuin datan ja analytiikan sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa työskenteleville. Kun ilmoittaudut 22.4.2021 tilaisuuteemme, voit joustavasti napata katselulistallesi sinua kiinnostavat puheenvuorot.

Tutustu ohjelmaan sekä päivän aikana järjestettävien verkostoitumistaukojen ja ratkaisuklinikoiden teemoihin ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan virtuaalitapahtumaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 22.04.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 16.2.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä