Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taiqa Digital Oy

Tarjontamme koostuu kolmesta osasta; Publisher-julkaisujärjestelmästä, WordPress/WooCommerce verkkosivujen ja -kauppojen tuotannosta sekä hosting-palveluista.

Taiqa Digital Oy - Yritysesittely

Kotimainen Taiqa Publisher (-Pro) julkaisujärjestelmä mahdollistaa PDF-tiedostojen ns. flipbook-tyyppisen julkaisun. Pelkän julkaisemisen lisäksi voit mm. luoda ulkoiset linkitykset automaattisesti tai lisätä interaktiivisuutta ja animointeja; ilman koodausta. Käyttöliittymä on selkeä ja graafinen; drag & drop. Ohjelmiston Creator versio lisää toiminnallisuuksia sekä mahdollistaa free design tuotannon. Sen avulla voi myös tuottaa ns. landing page ratkaisuja. Verkkosivustoja tuotamme WordPress alustalle ja verkkokaupparatkaisumme on yleensä WooCommerce. Kokenut joukkomme pystyy hoitamaan niin pieniä kuin suurempiakin tuotantoja; laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.
Työntekijöitä 6
Y-tunnus 553331-3
Perustettu 2014
Www www.taiqa.fi
Puh 0405909836
E-mail harri.siikala@taiqa.com
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
(1)
Urheilu, viihde ja virkistys
(1)
Media
(0)

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
(2)
WordPress
(2)
WooCommerce
(1)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(5)
Tuki- ja ylläpitotyö
(4)
Konsultointi
(2)
Valmisohjelmisto
(2)

Omat tagit

Näköisjulkaisut
julkaisujärjestelmän ylläpito
Julkaisujärjestelmät
b2b verkkosivut
b2c verkkosivu
b2c verkkokauppa
Julkinen hankinta

Taiqa Digital - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKampanjasivusto julkishallinnolle

"Työskentely Taiqa Digitalin kanssa oli joustavaa ja toteutus kuten sovittiin. Kokonaisvastuu projektista otettiin mallikkaasti."

-- Olli Ilmarinen

Näytä referenssi

ReferenssiUusi verkkosivusto ja verkkokauppa yhdistykselle

"Tekninen sekä sisällöllinen muutos vanhaan oli iso. Taiqa Digitalin väki ymmärsi hyvin mitä oltiin hakemassa sekä toimi joustavasti ja ammattimaisesti. "

-- Jukka Rimpiläinen

Näytä referenssi

ReferenssiEsitteiden design, taitto ja digijulkaisut

"Esitteiden tuotanto oli ammattimaista ja joustavaa. Digiesitteet ovat erinomainen lisä lisätäksemme tietoisuutta digikanavissa alueemme matkailun mahdollisuuksista."

-- Mari Mustonen

Näytä referenssi

ReferenssiInteraktiiviset digiesitteet

"Olemme tuottaneet Taiqan kanssa useita näyttäviä, interaktiivisia digiesitteitä ja -oppaita. Ne sitouttavat sekä ohjaavat lukijaa uudella tavalla ja samalla antavat asiakkaalle kokonaisvaltaisen informatiivisen kokemuksen. Nämä ovat olleet tärkeä työkalu osana meidän digitaalista markkinointia erityisesti kansainvälisillä markkinoilla."

-- Pauliina Leppänen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Taiqa Digital - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Verkkosivujen osalta tuotamme WordPress-sivustoja sekä WooCommerce verkkokauppoja. Hallitsemme ne erinomaisesti, eivätkä erilaiset integraatiotkaan ole meille vieraita. Kuuntelemme asiakasta ja tarjoamme ratkaisua joka mielestämme vastaa tarpeeseen...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Tuemme yritysten myyntiä luomalla tukimateriaaleista helposti käytettäviä ja jaettavia digitaalisia julkaisuja. Toimiala, tarpeet sekä tarkoituksenmukaisuus ratkaisevat mihin muotoon ja mitä toiminnallisuuksia materiaali lopulta sisältää. Tuote-esittelyt,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Yrityksissä ja yhteisöissä on paljon viestinnän ja markkinoinnin materiaaleja; esitteitä, sidosryhmä-lehtiä, vuosikertomuksia, jne, joita voidaan hyödyntää myös digitaalisissa kanavissa. Kehittämämme ohjelmiston avulla ne voi, nopeasti ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Taiqa Publisher ja Publisher Pro ovat helppokäyttöisiä kotimaisia julkaisuohjelmistoja, joiden avulla yritysten ja yhteisöjen erilaiset viestinnän, myynnin ja markkinoinnin materiaalit saa vaivattomasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti julkaistuksi; ns...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Olemme erikoistuneet WordPress ja WooCommerce ratkaisuihin. Tuotamme niitä ketterästi ja asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Olemme tuottaneet jo useiden vuosien ajan erilaisia verkkosivustoja valtiolle, kunnille ja kaupungeille.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Järjestöt ja yhdistykset

Järjestöille ja yhdistyksille sidosryhmäviestintä on luonnollisesti erittäin tärkeää. SaaS ratkaisumme Taiqa Publisher mahdollistaa nopean, helpon ja kustannustehokkaan tavan luoda viestinnän materiaaleista (jäsenistön lehti, vuosikertomukset, jne.)..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kauppa

Yritykset tuottavat paljon digitaalisen viestinnän materiaalia; tarjouskuvastoja, tuote-katalogeja, jne. Me tuomme niihin OSTA elementin! Vaikkapa suora linkki verkkokauppaan, yhteydenotto myyjälle tai lukijan johdatus yrityksen uutiskirjeen tilaajaksi, kaikki..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taiqa Digital - Referenssit

Taiqa Digital - Bloggaukset

Taiqa Digital - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Taiqa Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku