Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taiqa Digital kokemuksia

Taiqa Digital:lla on yhteensä 5 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Taiqa Digital kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Taiqa Digital Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiKampanjasivusto julkishallinnolle

"Työskentely Taiqa Digitalin kanssa oli joustavaa ja toteutus kuten sovittiin. Kokonaisvastuu projektista otettiin mallikkaasti."

-- Olli Ilmarinen

Näytä referenssi

ReferenssiUusi verkkosivusto ja verkkokauppa yhdistykselle

"Tekninen sekä sisällöllinen muutos vanhaan oli iso. Taiqa Digitalin väki ymmärsi hyvin mitä oltiin hakemassa sekä toimi joustavasti ja ammattimaisesti. "

-- Jukka Rimpiläinen

Näytä referenssi

ReferenssiEsitteiden design, taitto ja digijulkaisut

"Esitteiden tuotanto oli ammattimaista ja joustavaa. Digiesitteet ovat erinomainen lisä lisätäksemme tietoisuutta digikanavissa alueemme matkailun mahdollisuuksista."

-- Mari Mustonen

Näytä referenssi

ReferenssiInteraktiiviset digiesitteet

"Olemme tuottaneet Taiqan kanssa useita näyttäviä, interaktiivisia digiesitteitä ja -oppaita. Ne sitouttavat sekä ohjaavat lukijaa uudella tavalla ja samalla antavat asiakkaalle kokonaisvaltaisen informatiivisen kokemuksen. Nämä ovat olleet tärkeä työkalu osana meidän digitaalista markkinointia erityisesti kansainvälisillä markkinoilla."

-- Pauliina Leppänen

Näytä referenssi

ReferenssiInteraktiivinen digijulkaisu Stockmannille

"Yhdessä Taiqa Digitalin kanssa loimme uudentyyppisen digitaalisen markkinoinnin tuotteen. Ratkaisut olivat innovatiivisia ja yhteistyö toimi heti alusta erinomaisesti."

-- Heli Vehanen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Taiqa Digital kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taiqa Digital Oy:n referenssit

Taiqa Digital Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia