Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sakeus kokemuksia

Sakeus:lla on yhteensä 2 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Sakeus kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sakeus Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiYhdysvaltojen johtava koulutusalusta vihreän energia-alan ammattilaisille

"I want to say how happy I am to be working with you. I sleep well at night knowing the application is safe in your hands. And I wake up excited to see all of the cool new things you build."

-- Brian Hayden, Co-Founder & Managing Partner, HeatSpring

Näytä referenssi

ReferenssiLoki-huoltokirja auttaa Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiötä pitämään kiinteistöistään huolta

"Sakeuden kanssa homma toimi tehokkaasti ja viestintä kehityksen vaiheista oli selkeää. Loki toteutettiin alusta alkaen meidän prosessimme ja palautteemme huomioiden, mikä on erinomainen pohja yhteistyölle myös jatkokehityksessä kun saamme uusia ideoita Lokia käyttäessä."

-- Ville Varma (Kiinteistöpäällikkö, LOAS)

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Sakeus kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sakeus Oy:n referenssit

Sakeus Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia