Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WordPress-koodaajia joko Helsinkiin tai Tampereelle

Rekryilmoitus

Lähde mukaan rakentamaan Suomen johtavia WordPress-toteutuksia! Haemme osaavia WordPress-koodaajia joko Helsinkiin tai Tampereelle.

PÄIVITYS 7.12.2017: Palkkasimme kaksi uutta WordPress-koodaajaa. Paikkoja vapaana vielä kahdelle!!

Nyt jos koskaan olisi sopiva hetki hypätä mukaan huumorilla höystettyyn, itsensäkehittämisellä maustettuun, laatutietoiseen WordPress-tiimiin. Meillä on ämpärikaupalla kivoja työkavereita, hieman erikoisempia työsuhde-etuja ja rento, kaikkia kunnioittava työilmapiiri. Pidämme huolen siitä, että töihin on aina kiva tulla ja hyvä fiilis säilyy koko työpäivän. Eikä aina tarvitse jaksaa – voit hetken hengähtää pingiksen parissa tai hierontatuolissa.

Meillä työskennellään porukassa, opitaan ja opetetaan sekä annetaan vastuuta ja vapautta. Me viihdymme täällä työkavereiden, asiakkaiden ja projektien ansiosta. Meitä yhdistää halu oppia uutta, kehittää itseämme ja tottakai yhdessä koko firmaa.

Kehitämme WordPress-sivustoja Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä modernia ja tehokasta. Fronttipuolella kuljemme viimeisimpien virtausten mukana ja työtämme vauhdittavat mm. SASS, ES6 ja Webpack.

Mitä me sitten haluaisimme että sinulla on?

  • PHP, WordPress ja MySQL/MariaDB hyvin hallussa
  • JavaScript / jQuery (kokemus JS-frameworkeistä kuten Vue, React, Angular plussaa) on tuttua tauhkaa
  • Ainakin perustiedot GIT-käytännöistä
  • Mielellään kokemusta Vagrant- tai Docker-kehitysympäristöistä

Meillä pääset devaamaan Suomen parhaita WordPress-sivustoja ja palveluita moderneilla tekniikoilla ja hyvillä yhteisillä käytännöillä. Pääset kehittämään omaa osaamista alan trendien mukana ja haastamaan itsesi. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet mm. www.aamulehti.fi-palvelun maksumuureineen ja integraatioineen.

Kerro meille kuka olet, mikä saa silmäsi loistamaan ja innostuksesi heräämään. Älä aikaile, vaan lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@geniem.com.

Haluaisimme kertoa lisää mitä voisimme tarjota sinulle, mutta kivempi tehdä se kasvotusten. Älä tule työhaastatteluun vaan työpalaveriin. Mitä jos sinä tällä kertaa esittäisit ne kiperät kysymykset meille? Juodaan kahvit, syödään keksit ja tutustutaan. Kaikki työpalaveriin päässeet hakijat saavat meiltä “koodarin ämpärin”.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 7.12.2017 - 7.1.2018
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://www.geniem.fi/wordpress-tiimi-jatkaa-kasvuaan-olisiko-sinusta-tiimin-uusin-jasen/
Yhteydenotto: rekry@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä