Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WordPress-developer

Rekryilmoitus

Timi tykkää devata haastavia ja omaa ammattitaitoa kehittäviä juttuja. Sitä devattavaa vaan on enemmän kuin Timin kellossa tunteja. Kiinnostaisiko sinua? Paikat täytetään erittäin nopeasti!

Meillä saat nimittäin tehdä hommia:

 •  Omana itsenäsi Meillä ajatellaan jokaista ihmistä omana yksilöllisenä otuksena ja arvostetaan erilaisuutta sekä nähdään sen tuomat mahdollisuudet. 
 •  Hauskojen tyyppien ympäröimänä Työyhteisöömme kuuluu vahvasti huumori, yhdessä tekeminen ja toistemme tukeminen. Meillä porukka viettää aikaa toistensa kanssa myös töiden ulkopuolella vaikka säbän, flipperin ja lautapelien merkeissä. Ollaan kyllä tosi mukavia. 
 • Kehittäen skillzsettiäsi Haluamme, että kehityt juuri sinun itse haluamaasi suuntaan. Käyttämämme teknologiat ovat viimeisimpien virtausten mukaiset ja uutta opitaan päivittäin. Kokeneempi devaaja on myös aina auttamassa selättämään sen ***** koodin. 
 • Ja vieläpä hyvin eduin Meillä saat itse valita työvälineet ja luottokortilla voit ostaa haluamasi softat (ja jätskit) Sitten on autopaikkaa tai bussikortttia, liikunta-, kulttuuri-, ja lounasetua, työterveyttä, hierontatuolia, flipperiä, pingistä, vapaa-ajan aktiviteetteja ja tapaturmavakuutusta ja mitäpä vielä… Kerran vuodessa meillä on OfficeAbroad ja vähän useammin DevFriday. Meillä voit työskennellä toimistolla (kuten Timi tekee) tai etänä. 

Timi tekee hyvää duunia ja toivookin, että tuot mukanasi samanlaista osaamista. Näiden kanssa meillä värkkäillään:

 • PHP, WordPress, Mysli
 • JavaScripti/jQuery (jos sulla on kokemusta JS frameworkista kuten Vue, Reacti tai Angulari, niin se on plussaa)
 • GITti-hommat
 • Vagrantti ja Dockeri -kehitysympäristöt

Voit oppia Timiltä myös nämä, jos et niitä jo osaa:

 • Redis
 • SASS, ES6 ja Webpack
 • Docker

 

Miksi meille WP-devaajaksi? 

Me toteutamme Suomen laajimpia WordPress-verkkopalveluita. Kädenjälkeämme ovat mm. Suomen suurin WordPress-toteutus Almalle ja pian julkaistava Väestöliiton Hyvä kysymys -verkkopalvelualusta. Meillä pääset osaksi kasvavaa, intohimoista ja laatutietoista WP-tiimiä joka on kasvanut kahden kuukauden sisällä jopa 5 uudella jäsenellä

Kehitämme WordPress-sivustoja Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta. Fronttipuolella kuljemme viimeisimpien virtauksien mukana ja työtämme vauhdittavat mm. SASS, ES6 ja Webpack.

Timi ja kumppanit esittelee mielellään meidän Tampereen toimiston. Pääset testaamaan, kuinka pingispallo pomppii ja juttelemaan muutaman jutun työkuvioista ja hörppäämään vaikka kahvit. Timiltä voi myös kysellä, miten se on viihtynyt meillä. Muutkin meillä osaa puhua (jotkut toki saattaa olla ujompia kuin toiset ei).

 

Linkistä löydät perussetit CV:n ja hakemuksen lähettämiseen. Mikäli se tuntuu vaivalloiselta, voit myös olla yhteydessä suoraan Essiin, joka lähettää sinulle tehtävän ratkaistavaksi. Tehtävä (eli se koodi) kun usein kertoo paljon enemmän kuin se tarkoin kirjoitettu ja vaivalla tehty CV, joka todellisuudessa ei koskaan ole ajan tasalla ja vaatii usein pientä muokkausta. Essille voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0504368626.  

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 14.1.2019 - 28.2.2019
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Työt voit tehdä joko etänä tai Tampereen toimistolta.
Linkki: https://www.geniem.fi/rekry/Wordpress-kehitt%C3%A4j%C3%A4/15/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

WordPress

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä