Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wordpress-developer

post_image
Rekryilmoitus

Terve WP-devvaajat! Me kuultii, että Oulusa osattas koodata ja että jokune saattas olla työtä vailla.

Nyttois mahollisuus hypätä vantastisen tamperelaise ohojelmistotalon palakkalistoille! Ai nää et halua Oulusta lähtiä? Tullee ikävä Kärppiä, Toripolliisia, Nelivitosta tai talavipyöräilyä? No meillepä o iha sama misä nää tolskaat - samallai sitä koodia syntyy etänäki. Meillä o vahava etätyökulttuuri ja meilä tehhää töitä nii Turusta, Hämeenlinnasta, Tukholmasta ja Skellefteåsta käsi.

Me kehitettää WordPressi-sivustoja Docker-ympäristösä ja ollaa intopinkiänä mukana WordPress-yhteisön toiminnasa. Ollaa esimerkiksi julukastu DustPress-sovelluskehys, joka tekkee WP-teemoje kehittämisestä vähemmä kettumaista ja iha tehokastaki. Fronttipuolela me pyritää aina pysymää kaikemmaailma uuistuksista perilä ja meilä mukana pyörii muun muasa SASSi, ESkutone ja Webpacki.

Tuuppa meile nii viihyt varmasti! No ei ihavvarma voi tietenkää olla, mutta saattaaha sitä ees kokkeilla. Meitäo täälä monnee junnaa ja joskus joku murijasee hyvänki vitsi. Ollaan kans avvoimia ja kyllä kai meillä muutenki iha hyvi mennee. Meilä saa kaikki hakkeutua semmosii hommii mistä ite tykkää ja jos huvittaa nii saa olla völijysä kehittämäsä virmaa ylleisestiki. Kettää ei pakoteta mihinkää ja meillä saa olla vaa hilijaaki ja iteksee katela sivusta ku muut hölömöilee. Ei lauleta ringisä kumbaijaata. Vaikka se Loiriplukari kyllä yhteevvällii yhisti ihimisiä.

Me etitää semmosta henkilyä, jolla ojjo kolome-nelijä vuotta kokemusta WordPressistä.

Tekniikasta voijjaa sen verra sanua, että meilä tykätää seuraavista juttuista ja toivotaa että nääki tykkäisit:

  • PHP, WordPressi, Mysli
  • JavaScripti/jQuery (jossulla o kokemusta JS freimwörkistä niinku Vue, Reacti tai Angulari, nii se o plussaa)
  • GITti-hommat
  • Vagrantti ja Dockeri -kehitysympäristöt

Pääset/ jouvvut meilä käyttämää muun muasa:

  • Redistä
  • SASSia, ESkutosta ja Webpackia
  • Dockeria
  •  

Eka työpalaveri (mikä ihimee työpalaveri?) voijjaa pittää etänä, mutta olisha se kiva nähä iha naamatustekki. Tuu kokkeilee meijjä toimistolle pingistä ja flipperiä ja samala voit pällistellä ku pari Oulun ihimettä tekkee meilä jo hommia. Geniemi se o melekone kulttuurie sulatusuuni.

Linkistä löyät perusssetit CV:n ja hakemukse lähettämisee. Jos et oikei tiiä, mitä siihe hakemuksee kirijottasit, nii pirrauttappa suoraa Essille - se meilä sumplii nuita rekryasijoita ja antaa sulle jonku tehtävän. Nää voit sen sitte tekasta näytteeksi ossaamisesta. Nuo tehtävät on tojettu hyväksi ellei paremmaksi vaihtoehoksi ku ne viimesenpääle mietityt hakemukset. Sun koodi kertoo enemmä ku tuhat sannaa nuinniinku klisseisesti ilimastuna.

Essin numero o 050 436 8628 - sille voi iha rennosti soitella ja kysellä tyhymiäki. Saa laittaa kans viestiä, jos inhuat soittelemista.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 8.8.2018 - 31.12.2018
Sijainti: Helsinki, Oulu, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Mahdollisuus työskennellä Tampereen toimistolla tai etänä muualta Suomesta
Linkki: https://www.geniem.fi/rekry/Wordpress-kehitt%C3%A4j%C3%A4/14/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

WordPress

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä