Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wihuri Tekninen Kauppa: Integration Specialist

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: Kokoaikatyö, määräaikainen positio (2 vuotta)

Sijainti: Pyhtäänkorventie 4, 01530 Vantaa

Haku-DL: 12.9.2021

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin täältä: https://www.tekninenkauppa.fi/

?Wihuri Tekninen Kauppa etsii nyt innostunutta ja hyvän organisointikyvyn omaavaa asiantuntijaa Integration Specialistin rooliin. Tässä tehtävässä työskentelet osana Teknisen Kaupan IT- ja kehitystiimiä ja pääset koordinoimaan sekä käynnissä olevia että alkavia digitaalisten ratkaisujen ja integraatioiden kehitysprojekteja, joiden pääpaino on uusien integraatioiden luomisessa ja kehittämisessä DevOps-mallilla. Vaikka roolissa vastuusi painottuu kehitysprojektien läpivientiin, pääset tukemaan organisaatiota myös järjestelmien ylläpitoon ja virhetilanteisiin liittyvässä selvitystyössä ja ratkaisemisessa. Ratkaisuarkkitehtuuriimme kuuluvat mm. SAP S/4 HANA, SAP C4C, SAP Field Service Management, SAP Solman testausjärjestelmä, Azure ja integraatioissa käytössämme ovat Frends ja SAP CDP.

Tässä tehtävässä pääset koordinoimaan projektien toteutusta mm. aikatauluttamalla, vastuuttamalla ja valvomalla että projekti etenee suunnitelmien mukaan. Roolissa teet aktiivista yhteistyötä sekä sisäisten yhteistyökumppaneiden että ulkoisten sidosryhmien kuten järjestelmätoimittajien kanssa. Organisaation sisällä pääset kartoittamaan liiketoiminnan toiveita kehitysprojekteihin liittyen ja välittämään niitä IT-tiimille, jolloin eduksesi lukeutuu se, että olet teknisesti orientoitunut ja omaat jo aikaisempaa ymmärrystä tai kokemusta integraatioiden parista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat oma-aloitteisen ja aktiivisen työskentelyotteen. Olet taitava koordinoimaan erilaisia kokonaisuuksia samanaikaisesti ja toimimaan erilaisten sidosryhmien parissa. Tehtävässä eduksesi on myös, mikäli olet teknisesti orientoitunut ja omaat jo aikaisempaa ymmärrystä tai kokemusta integraatioiden parista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tehtävässä onnistumistasi tukee asiantunteva projektitiimi. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi ja kasvaa asiantuntijaksi. Tehtävä on kahden vuoden virkavapaan sijaisuus.

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

- Vastuullisen roolin teknisen kaupan johtavassa asiantuntijayrityksessä

- Aidosti organisaation toiminnan kehittämiseen keskittyvän position, monipuolisten ja nykyaikaisten järjestelmien parissa

- Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti integraatioiden, projektinhallinnan, liiketoiminnallisen ymmärryksen ja yhteistyötaitojen parissa

- Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen

- Hyvät urakehitysmahdollisuudet suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa

Sinulta odotamme:

- Soveltuvaa opintotaustaa, esimerkiksi AMK tai DI-tutkintoa

- Aikaisempaa kokemusta projektiluontoisesta työstä ja/tai projektipäällikön roolista

- Ymmärrystä API-rajapinnoista ja järjestelmäintegraatioista

- Vahvoja organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä

- Oppimishaluista ja innostunutta asennetta

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Kiinnostus mobiiliteknologiaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia kohtaan

- Aikaisempi kokemus SAP-ympäristöstä tai muista ERP-järjestelmistä

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 9.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/94005/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää odottelemaan hakemista!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi Wihurin Tekniselle Kaupalle.

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 30.8.2021 - 12.9.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://atalent.fi/open-position/integration-specialist-2
Yhteydenotto: roosa.lonnqvist@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä